Altına Giden Yol DigitalGOLD

 https://gold.storage/

https://etherscan.io/address/0x0d16450d347c12c086d6c94c76c5aaac35ea07e0

Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm Digital GOLD (https://gold.storage/).

image.png

Altın Almak

Teknolojik gelişmeler herkesin her şeyi kolayca yapmasını sağlayabilir. Bu, kripto para birimi projesinden mevcut altın fiyatlarına dönüştürülebilen bir altcoin yapmak için pek çok fikir üretiyor, Altının varlığı herkesin sahip olmayı istemesine neden oluyor ve eski zamanlarda Altın'ın Mahkota raja ve imparatoriçe için yapıldığını görürsek, şimdi Altın, satın alarak sahip olmak isteyen herkese ait olabilir ve bir balıkçılık ve doğum günü hediyesinde hediye olarak kullanılabilir. Altın yatırımı geçmişten bugüne en iyi seçimdir.

image.png

Altın ve kripto para birimi

Şeffaflık herkesin kendini güvende hissetmesini sağlar, çünkü tüm ödeme işlemleri Blockchain defterinde saklanır, Altın sabit paralar gibi değerli varlıklarınızı saklamak için kullanımı kolay olan Altın, altın fiyatı ile artmaya devam ediyor ve birçok kişi bunu istiyor, ardından Altın istikrarlı altın almak sizin için her şeyin kolay görünmesini sağlar. Sabit bir altın madeni parayla, kasada zaten Altın var.
Blockchain Ethereum ve ERC-20 tokenlerinin standartlaştırılmasıyla birlikte, sabit GOLD paraları kasada eşdeğer miktarda altına sahiptir. Blockchain ağında iyi bir güvenlik seviyesi, tüm verilerinizi anonim tutacaktır, bir altın dükkanını ziyaret ederek altın alıp satmak zorunda kalmazsınız.

Tüm bu zaman boyunca Gold Shop'u ziyaret ederek Gold satın aldıysanız ve taşıdığınız paradan endişe duyuyorsanız, coin stabildir Altın sizin için bir çözüm sağlar, Bitcoin ve Ethereum ile tamamen fiziksel olarak garantili olan Gold coinlere sahip olabilirsiniz. Altın, nasıl çalıştığını görelim.

image.png

Digital Gold'un Faydaları

Altın, fiyatı diğer altcoinler gibi yükselip düşemeyen sabit bir madeni paradır, kripto borsalarında kayıtlı altcoin gibi büyük bir döküm olmayacaktır, Altın paralar tamamen fiziksel Altın tarafından garanti edilmektedir ve endişelenmenize gerek yoktur çünkü Bu paraların hızlı borsaları ve bu parayı desteklemekten hoşlanan ortakları var ve buradan ziyaret edebilirsiniz: https://gold.storage/

% 0 ücretle Altın paraları teslim edin, sabit bir altın paranız varsa işinizi kolaylaştıracak Ethereum cüzdan adresini kullanarak istediğiniz yere gönderebilirsiniz.

% 0 ücretle Altın paraları teslim edin, sabit bir altın paranız varsa, işinizi yapmanızı kolaylaştıracak Ethereum cüzdan adresini kullanarak istediğiniz yere gönderebilirsiniz.

image.png

Altın paralara sahip olmak, Altın varlıklarınızı güvende tutmanızı kolaylaştırır, bu nedenle altın satın almanın çok zor olduğunu düşünmeyin, çünkü smartcontract ethereum teknolojisi işleri kolaylaştıracaktır. Güvenliği sağlayın ve altın satın alıp bankada depolayarak zamanınızı boşa harcamayın. Digital Gold projesinin iyi bir Ortağı var ve geliştirme ekibi tarafından elde edilen başarıları görebilirsiniz.

Altın sabit bir madeni paraya sahip olmakla ilgileniyorsanız, web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://gold.storage/
Varlıklarınızı Altın jetonları biçiminde kaydetmeyi seçmeden önce teknik incelemedeki bilgilere bakarak araştırma yapın.

Site Bilgileri

Website: https://gold.storage/

Market: https://gold.storage/en/market

Facebook: https://www.facebook.com/golderc20

Twitter: https://twitter.com/gold_erc20

Medium: https://medium.com/@digitalgoldcoin

Telegram: https://t.me/digitalgoldcoin

Hazırlayan: konkordatino

Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar