Crypcore - Problemleri Çözere Topluluğun Gelişimine Katkıda Bulunacak!

Merhabalar değerli okuyucularım, sizlere kripto para piyasasının gerçek problemlerinden birini çözmeyi planlamış olan Crypcore projesinden bahsedeceğim. Stabil paralar piyasadaki oynaklık sorununu çözmek ve piyasaya para giriş çıkışını kolaylaştırılmak üzerine kurulmuş blockchain tabanlı projelerdir. Bankaların gereksiz ve yorucu aşamalarından kullanıcıları kurtararak gizliliği arttırmayı hedeflerler. Piyasada gizlilik alanında öncü Monero üzerinde yaratılan ve Monero geliştiricilerinin işlerini kolaylaştıracak projeden bahsedeceğiz.

Oynaklık problemini çözmek için sağlam paralar yaratıldı, çünkü kripto para biriminin benimsenmesi fiyat istikrarı etrafında engeller yaşıyor. Sabit paralar, kripto para birimi alanına katıldığından beri iyi bir performans sergilemiştir, ancak yapılması gereken daha birçok gelişme vardır. Özellikle kripto alanında jeton teminatlandırılmıştır. Bu yazıda, saf kripto değişimi, ödeme gücü sistemleri ve Kriptonlu protokollerini birleştiren teminatlandırılmış kripto paraları yapma olasılığı tartışılmaktadır. Crypcore, Crypcore'a büyümek için bir fırsat verirken, vahşi fiyat değişikliklerini ortadan kaldıran bir ödeme gücü sistemini uygulayan kripto varlıkları oluşturmakla ilgilidir. Crypcore, fiyat istikrarını sağlamak için temel olarak bir ödeme gücü sistemi tarafından garanti edilen bir kripto dijital varlık kombinasyonudur.
Yayıncının adına çok fazla güç: Kararlı paralar, veren kuruluş tarafından herhangi bir zamanda dolaşımdan etkin bir şekilde kaldırılabilir. Örneğin, ip bağlayan Omni Protokolü, blok zincirinde temsil edilen simgeleri verebilir ve iptal edebilir. Crypcore ile Crypcore'a dayalı teknoloji nedeniyle bu mümkün değildir.
Aşırı İhraç: En istikrarlı madeni paralarla ilgili en büyük sorun, madeni paraların merkez bankalarının para harcadıkları şekilde verilmesi, aşırı ihracata karşı savunmasız ve enflasyona karşı savunmasız kalmasıdır. Crypcore bu sorunu yaşamaz, çünkü ödenmemiş miktar Cryptonote protokolünün emisyon mantığı tarafından belirlenir ve herkes tarafından görülebilir.
Kararsız Sanal Teminat: Sanal Teminatın kendisi kararsız olduğundan, sabit paraları desteklemek için kullanmak zor ve kafa karıştırıcıdır. Bu yazının sonunda Crypcore'un bu sorunu nasıl çözmeyi umduğunu göreceksiniz.
Yüksek Düzenleme: Fiat tarafından belirlenen istikrarlı sikkeler, eski bankacılık sistemi tarafından çok iyi bir şekilde düzenlenir ve sınırlandırılır.
Pahalı, yavaş tasfiye ve alımlar: Sabit paraların tasfiyesi yavaş olabilir çünkü en istikrarlı para sağlayıcısı ile banka masraflarına tabi olacak hesabınıza para aktarmanız gerekir. Alımlar da yavaş olabilir, çünkü bazen KYC prosedüründen geçmeniz ve bazen günler süren para transferi yapmanız gerekebilir.
Karmaşık Akıllı Sözleşmeler: Maker Dai gibi garantili kripto dijital varlıkları için bir anlayış sorunu var. Sıradan günlük kullanıcılar için bu terim karmaşık görünebilir. Crypcore, anlaşılması kolay denklemler ve parametrelerle çok basit bir çözülebilirlik denklem sistemi uygulayacaktır. Crypcore değişimi Crypcore'un fiyatının yönetiminde çok önemli bir rol oynayacak. Bunu yapmak için Crypcore Exchange alışılmadık bir şekilde şeyler yapmak zorunda kalacak. Çok basit bir ödeme gücü denklemi, Cryps'in fiyatlandırmasını belirleyecektir.
Normal sabit paralarda, jetonlar birincil kuruluş tarafından verilir, ancak Crypcore değişimi jeton oluşturamaz, bunun yerine her jeton mayınlıdır. Bunun nedeni, kullanıcılarımızın gizliliği ve güvenliğinin çok büyük önem taşıyor olmasıdır. Cryps'in değerlerini korumasını sağlamak için ilk para arzı Crypcore değişimi tarafından mayınlı ve tutulmuştur. Borsa tarafından tutulan Crypslerin dolaşımda olduğu kabul edilmeyecektir.


Crypcore cüzdan

Crypcore teknik olmayan kullanıcılar için bile erişilebilir olmayı hedefliyor, çeşitli platformlar için cüzdanlar sağlanacak. Masaüstü cüzdanlar, komut satırı cüzdanları, donanım cüzdanları ve web cüzdanları olacak. Web Cüzdanın geliştirilmesinin tamamlanmasının ardından android ve iPhone cüzdanları başlayacak. Web cüzdanı şu anda geliştirilme aşamasındadır, aşağıdaki ekran görüntüsünü bulabilirsiniz.

Yol Haritası

══════════════════════════
  • 2. Çeyrek 2019 Fikri Gerçekleştirme ve Araştırma
  • 50.000 $ özel finansman
  • Q3 2019 Mimari Tasarım ve Tanıtım Belgesi yayını
  • Q4 2019 Lansmanı  Crypcore Anında Değişim
  • başlatın blok Explorer
  • Başlat ticaret  borsalarında crypcore
  • Q1 2020 Web Cüzdanını Başlat
  • Q2 2020 Cep Cüzdanını Başlat
  • Q3 2020 Crypcore Exchange için yeni özellikler  başlattı
══════════════════════════

Takım

══════════════════════════
  1. Terryp:
  2. Lider Geliştirici Terryp, on yıldan fazla bir süredir geliştirme deneyimine ve web güvenliği uzmanlığına sahiptir.
  3. Zonner:
  4. Web ve mobil tasarımcı. On beş yıllık tasarım ve geliştirme tecrübesi.
Daha fazla bilgi için:
Web sitesi: https://crypcore.com/
+++++++++++++
Yazar: konkordatino
Ethereum adresi: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar