TLS Group - Temiz Enerji Üretecek

Merhabalar enerji günümüzün en büyük sorunlarından birisi özellikle temiz ve yenilenebilir enerji çözümleri dünyanın yok olma sürecini durdurabilecek tek kozumuz. Oluşturulan yenilenebilir enerji aşırılıkları ile madencilik kripto para birimleri gibi yeni yaklaşımları benimsemek, finansal ve teknik boşlukları ele almak için muazzam bir potansiyele sahiptir. Atıkları değere dönüştürebilir ve finansal riskleri azaltabilir. Bu şekilde mayınlı kripto para biriminin geri dönüşü, yenilenebilir varlıklara daha geniş bir ek yatırım yelpazesini teşvik edebilir.

tls group ile ilgili görsel sonucu

Neden Blockchain ve Yenilenebilir Enerji ?

Cryptocurrency madencilik mali kazanç içine elektrik tüketimini açmak için bir çaba olarak kabul edilebilir. Bugün, cryptocurrency madenciliği esas olarak yenilenebilir kaynaklardan gelen elektrikle karşılaştırıldığında düşük maliyetli olan yenilenebilir olmayan kaynaklardan gelen elektrikle besleniyor. Burada önerilen yeni yaklaşım, emisyonları ve maliyetleri değerle kripto para birimine dönüştürerek azaltmak için aşırılıkları kullanarak temiz enerji ile madencilik kripto para birimlerini önermektedir.
TLS Group, yeşil enerjiyi kullanarak çevre kirliliğini azaltarak ve yatırımcılar için madencilik kar oranlarını artırarak bir madencilik hizmeti sunmaktadır. teknolojisini, çeşitli kripto para birimi protokolleri için en az 2-10 megawatt nominal kapasiteye sahip daldırma soğutma ve madencilik ekipmanlarını içeren veri merkezi ile birleştirecek.

tls group ile ilgili görsel sonucu
Güneş ısısının CSP Stirling paritesi seviyelerinde elektriğe dönüştürülmesi, gün boyunca güneşi takip eden servo sürücü ve izleme sistemi nedeniyle geleneksel fotovoltaik (RU) teknolojisinden iki kat daha yoğun güneş enerjisinden güç üretir. Sonuç olarak, elektrik piyasadaki kW başına en düşük fiyata üretilmektedir.

TLS grubu hakkında

TLS grubu en heyecan verici ve devrimci cryptocurrency madencilik şirketlerinden biridir. Yeşil enerji kullanarak yatırım araçları oluşturmak için Blockchain ve para yönetim mekanizmalarını kullanırlar.
TLS Group Vakfı, ortaklarıyla birlikte, kripto para birimi madenciliği (Yeşil Enerji teknolojisi) kullanımı için güneş enerjisini işlemek için benzersiz bir teknolojiye sahiptir.
Bu teknoloji, yatırımcıların ayda %15 pasif bir gelir elde etmelerini sağlayacaktır.
Şirketin amacı, banka operasyonlarının standart mekanizmalarını ve blockchain teknolojisini, pow+POS+Masternodes'u birleştiren hibrit madalyonun daha sonraki ihracı ile birleştiren evrensel bir ödeme mekanizması yaratmaktır

tls group ile ilgili görsel sonucu

Madencilik sektöründe zorluklar

  • Üretim santralinin yüksek maliyeti / tüketimi
  • Çoğu madencilik bugün büyük, fabrika tarzı operasyonlar tarafından yapılır. Bu tür operasyonlar için popüler bir yer İzlanda'dır. İzlanda hükümeti, madencilik operasyonları için daha fazla enerji için sonsuz talebi beslemek için kaynakların tükenmekte olduğu konusunda uyardı. Aslında, onlar bunu yapmak için böyle bir operasyon başlatmak istedim her yatırımcı veya şirket izin verdiyse, onlar talep yetişmek için tamamen mümkün olacağını belirttiler.
  • Kötü Yatırım
  • Şimdi ve gelecekte belirteç sahiplerine değer sağlayarak büyümeyi dengelemek önemlidir. Belirteç sahipleri belirteç sunan katkıda bulunmak, belirteçleri tutun ve belirteçleri satın almak için teşvik gerekir. Jetonlara yeterli kar tahsis edilmezse, jetonların yatırımcılara olumlu bir yatırım olması muhtemel değildir. Biz yatırımcılar için mantıklı olmayan şekillerde çok fazla proje apportion kar görüyoruz.

Fayda TLS Grubu yatırımcılar

Yeşil enerji santralleri üreten TLS grubunun konsantrasyon kapasiteleri, kripto para birimi madenciliği için üçüncü taraf havuzlara olan ihtiyacı ortadan kaldıracaktır. Bu çözüm, hızlı kapitalizasyon ve token akıllı sözleşme yoluyla temettü ödeyerek token sahipleri için pasif gelir oluşumu için bir fırsat sağlar. Önceden belirlenmiş temettü yüzdesi %40'dan az değildir, bu miktar veri merkezinin piyasaya sürülmesinden sonra günlük olarak belirteç sahipleri arasında dağıtılacaktır.
  • ASIC veya GPU satın almanıza gerek yok
  • Fon yardımı ile madencilik cryptocurrency başlatmak için, madencilik ekipmanları satın almak için gerek yoktur. Kullanılan teknoloji, ayda %40 pasif bir gelir elde etmenizi sağlar.
  • Elektrik maliyeti yok
  • TLS Grubu, cryptocurrency madencilik faaliyetleri için Yeşil Enerji teknolojisini kullanıyor.
  • Kısa vadeli yatırım getirisi
  • TLS jetonuna yatırım yaparak, şirketin hissedarı olursunuz ve şirketin gelirinin bir kısmını alma hakkına sahip olursunuz, gelirin %40'ı veri merkezini başlattıktan sonra Akıllı sözleşme jetonuna günlük olarak ödenir.

TLS belirteci

TLS token, ethereum blockchain'e (akıllı sözleşme) dayanan bir erc-20 standart belirtecidir. TLS, TLS grubunun yerel belirtecidir ve platformu kontrol eden birincil mekanizmadır. Ekip ve kurucular için 200.000 jetonun ayrılacağı toplam 2 milyar TLS jetonu çıkarılacak. Jeton satışı yoluyla alınan miktarın %12'si araştırma ve geliştirme için harcanacaktır. Jetonların geri kalan %88'i daha önce tartışıldığı gibi farklı yatırım yollarına yatırılacaktır.
Belirteç Ayrıntıları
  • İsim: TLS Token
  • Sembol: TLS
  • Türü: Erc20 Güvenlik
  • Ondalık: 8
  • Maksimum Sayı: 2 000 000 000 TLS
  • Yanan belirteç: Evet
  • Akıllı sözleşme: Adres
  • SoftCap: 10 000 000 USD
  • HardCap: 20 000 000 USD

Özet

Tlsgroup'un amacı, banka ve blockchain teknolojisinin standart işletim mekanizmasını, pow + POS + Masternodes protokolünü ve banka ödeme mekanizmasına entegrasyonunu birleştirebilen hibrit sikkelerin verilmesiyle birleştiren evrensel bir ödeme mekanizması yaratmaktır.
+++++++++++++++++++++++++++++
Yazar: konkordatino
Ethereum adresi: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar