CODEO - Yeni Dünyanın Yenilikçi Teknolojisi

Sevgili okuyucularım sizlere sonsuz selamlar! Sizlerle yenilikleri paylaşmaya devam ediyoruz. Eğer bir yatırımcıysanız doğru hedefe ulaşmak için doğru haberleri elde edebilmelisiniz. Bu sayfa üzerinden sizleri gelecekte mutlu edebilecek, yatırımlarınızı büyütebilecek kapasiteye sahip yeni projeleri paylaşmaya devam ediyorum. Takipte kalın!

CODEO, merkezi olmayan ve sınırsız Blockchain teknolojisini uygulayan yeni bir güvenli ve konforlu işlem deneyimi sağlayan yeni bir dijital varlıktır. CODEO sadece bir dijital varlık veya ödeme aracı değil, aynı zamanda ekosistemlerin büyümesini teşvik eden ve insanların ve kullanıcıların CODEO ağı içinde dijital olarak işlem yapmaları için kolay erişim sağlayan bir tüccar ve stratejik ortak ağı tarafından da desteklenmektedir. Paypal'a benzer şekilde, CODEO var ve tüm geleneksel ödeme yöntemlerini merkezi olmayan ve eşler arası bir sisteme dönüştürecek. CODEO dağıtılmış ve CODEO ürünleri ve küresel operasyonları destekler Tortola İngiliz Virgin Island (BVI) merkezli bir LİMA yatırım LİMA melekler iş birimidir.

Stop CODEO, ekosistem adımımızın ilk adımı ile başlar. Market exchange, Archidax ve İnkübatör programımız, dijital girişimlerin büyümesini destekleyecek ve archidax ve CODEO inkübasyon programlarının üyeleri olarak startups tarafından yayınlanan tüm CODEO ağ ürünlerinin kullanımını destekleyecektir. CODEO ayrıca, en iyi kripto pazarında sunulan dünyadaki tüm kripto piyasa borsalarında pazar ağını ve işlemlerini genişletmeye devam edecektir. CODEO'NUN kullanımı, hem dijital hem de dijital olmayan blok zincirinin dışındaki tüm sektörlerde büyümeye devam edecektir. Paypal gibi, vizyonumuz ve misyonumuz, kullanıcıların geleneksel bankaların gerektirdiği ücretler olmadan her zaman ve her yerde kolayca işlem yapmasını kolaylaştırmaktır. Anlaşmamıza ulaşmak için, BİNANCE tarafından alınan CATEX ve SATOEXCHANGE ile ilgili IEO'YU tamamladık.Ocak ayı sonunda yapılacak planlanan görevler listesine dahil edilen COİNEAL ve HUOBİ. Bu arada, Archidax Borsası Ocak 2020'ten kısa bir süre sonra başlatılacak. TOPLULUĞUMUZU geliştirmeye devam edeceğiz ve iş geliştirme ekibimiz de CODEO'YU dünya çapındaki iş ödeme araçlarımız olarak kabul eden tedarikçi ağını ve işlemleri geliştirmeye devam edecektir.
CODEO sadece işlemler için kullanılmaz, aynı zamanda şu an ve gelecekte değerli bir işlem aracı olarak da kullanılır, çünkü CODEO 1 $ ' dan az olmayan bir değeri garanti eder. Eğer CODEO Jetonu fiyatları 1 $ ' ın altındaki küresel pazarlardan daha ucuzsa, codeo JETONUNUZU piyasa değişimi, Archidax değişimi aracılığıyla ticaret yapabilirsiniz. Bir CODEO BELİRTECİNE sahip olmanın bir diğer avantajı, her yıl CODEO BELİRTECİNİZİN toplam tutarından biriken faiz oranının %2'sini alacağınızdır ve CODEO başına $ 1 ve CODEO JETONUNUZUN alınmasının %2'si oranında hesaplanacaktır.Faydaları. Bu %2 faiz oranının her yıl 7 Haziran'da dağılımı.

CODEO TOKEN, codeo ekosisteminde yer alanlar için koruma kullanarak yatırımcılar, tüccarlar ve CODEO kullanıcıları gibi tüm piyasa katılımcılarını garanti eder. Bir ödeme aracı olarak, CODEO kesinlikle pazar duyarlılığı veya dünya çapında Kripto döviz ticaretini destekleyebilecek herhangi bir küresel Politika ile asla temasa geçmeyecek güvenli ve rahat olanlara sağlayacaktır.
Codeo belirteçleri, ürünler, satıcılar ve kullanıcılar arasında sinerji oluşturan dijital varlıklar olarak görünür. Bu, CODEO ekosisteminde Dünya dijital ekonomisini yönlendiren tüm kullanıcıların rolü nedeniyle olur. Bunu göz önünde bulundurarak, CODEO JETONU, Codeo Jetonları ve Codeo Jetonları tarafından desteklenen tüm iş ağlarında kazanılan her kardan elde edilen %2 sabit bir faiz oranı sağlar. Bu bizim CODEO ekosistem övdü herkese CODEO gerçek takdir biridir.
Eğer CODEO belirteci ile birlikte çalışmak tüm tüccar ağlarında Codeo kullanabilirsiniz yanı sıra, aynı zamanda hem yerel hem de küresel kripto piyasa değişimi üzerinde Codeo dönüştürebilirsiniz. Bu, Archidax Exchange'de 2020 başlarında gerçekleştirilecektir. CODEO Jetonlarının küresel pazardaki dağılımı dağıtım, dünya çapında çalıştığımız pazarlar aracılığıyla küresel ticaretin ihtiyaçlarına ve değerine göre gerçekleştirilir.

Codeo Token değeri yavaş yavaş geliştirmek ve CODEO ekosisteminde Sanayi ve iş büyüme ile gelişecektir. Vizyonumuz ve misyonumuz şimdilik ve gelecekte değerli dijital varlıklar olduğundan, CODEO belirteci tasarlanmıştır ve Paypal gibi bir ödeme aracı olarak ana alternatif olması bekleniyor. CODEO JETONU istikrarlı bir dijital ödeme aracı olacak ve iyi bir yatırım değerine sahip olacak. CODEO TOKEN, kullanıcılara küresel ekonomik büyümeyi karşılamak için yeterli ödeme araçları sağlamak ve kolaylaştırmak için 1 trilyon yayınladı.
Ekosistem geliştirme ve projeler üç aşamaya bölünecektir. Projenin ilk aşaması 2019'un dördüncü çeyreğinden itibaren 2021'in dördüncü çeyreğine kadar 2 yıl geçerli olacak. Codeo belirteçleri sadece Archidax borsaları ve dijital Start-Up İnkübatör programları gibi ürünler geliştirmeye odaklanacaktır. Aynı zamanda, CODEO TOKEN, yeterli CODEO sağlayıcıları ve tesisleri sağlamak için hem yerel hem de küresel olarak tüm kripto piyasa fonlarını ve ulaşım servis sağlayıcılarını sağlayacaktır. İkinci aşamada, 2022'in ilk çeyreği 2024'in çeyreğine kadar, CODEO, CODEO'YU destekleyen tüccarların gelişimine yükselecek. dünyadaki tüm tüccar ağlarında ödeme ve işlem yöntemi olarak belirteç geliştirin.
2025'in ilk çeyreği için projenin hedefi, codeo'yu kullanarak geleneksel ve uyarlanabilir dijital ödemelerden kamu bilincini artırmak için yatırımcı sayısını ve kitlesel sosyal yardım sayısını artırmak olacaktır. Bu gelişme, tüccarlar ağını genişleterek ve misafirperverlik, yiyecek ve içecek, Otomotiv, oyun platformlarından Tarım ve balıkçılığa kadar çeşitli sanayi sektörlerinde birlikte çalışarak artmaya devam ediyor.
Projenin başarısı ve CODEO token ekosisteminin geliştirilmesi topluluk katılımını ve desteğini destekleyemez. Bazı ülkelerde dijital varlıkların ve Kripto para birimlerinin artıları ve eksileri hala bir polemiktir. CODEO belirteci otomatik olarak herhangi bir sektörden absorbe destekleyebilir. Bu arada, kripto para birimi almak için henüz onaylanmamış ülkelere genişleme ve gelişme için, CODEO token markası ve ürünü ile CODEO PAY var olacak ve bu ülkelerde kullanılan yardım ile ülkede kabul edilebilir bir çözüm isteyen bir dijital cüzdan haline gelecektir.
CODEO JETONU sürekli size hizmet etmeye hazır ve her zaman en son teknolojiyi kullanarak geliştirilecek bir dijital varlık olarak tasarlanmıştır. ERC 20, her zaman CODEO TOKEN Geliştirici 16 tarafından geliştirilecek yepyeni bir teknolojidir. Kesin hesaplamamızda, CODEO Token büyümesinin değeri, küresel pazar büyümesi ve arz ve talep parametreleri gibi çeşitli belirleyicilere uygun olarak zamanla artmaya devam edecektir. 

++++++++++++++++++++++++
Yazar: konkordatino
Ethereum adresi: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar