ICB Coin Kripto Bankası

Merhaba saygıdeğer okuyucularım sizlere blockchain dünyasından haberler sunmak, yenilikleri tanıtmak benim için her zaman heyecan verici olmuştur. Blockchain dünyasında her gün yüzlerce yeni proje ortaya çıkıyor bunları takip etmek normal bir kullanıcı için oldukça zor bir iş. Sizin için projeleri takip ederek aralarından gerçek hayata yönelik gerçek problemleri çözebilecek, ciddi potansiyele sahip projeleri sizlerle paylaşıyorum. Keyifli okumalar diliyorum. ICBCoin - dünyadaki ICO ve Cryptocurrency'i birleştiren tek Cryptobank platformudur. Modern dünyada kripto para biriminin ortaya çıkması, çeşitli alanlardan birinin olasılığını artırıyor. Bunlardan biri gelir alanı. Bu yeni dijital parayla, büyük kazançlar elde edebilirsiniz - en önemlisi nasıl yapılacağını bilmek. Cryptocurrency ile para kazanmanın birkaç yolunu düşünün. 

ICBC, ek uygulamalar için yerleşik desteğe sahip, tam teşekküllü bir şifreleme platformudur. Platformumuz açık kaynaklı yazılımı kullanarak güvenli yazılımlar kullanmaktadır. Kripto platformumuzun temel birimi ICBC kripto para birimidir. 
İlişkilendirme ICBCoin platformu kullanıcılarının sadece cryptocurrency geleneksel bankacılık hizmetleri almak mümkün olacak olsa da, geleneksel cryptobank ile oldukça doğru değil olacak. Bu, ödemelerin ve transferlerin yapılmasını, mevduat temin etmeyi ve kredi vermeyi içerir. ICBCoin yoluyla yapılan para transferleri, farklı ülkelerin sakinlerine anında kripto para birimini göndermeyi sağlayacaktır. 
Ek olarak, ICBCoin basit (1 ICBC) ve özel (5 ICBC) para transferlerinin sınıflandırması, dijital varlıklar gönderilirken ek güvenlik sağlar. İşlem güvenliği, işlem ve hesap durumu ile ilgili ayrıntılı bilgileri görüntülemenizi sağlayan ICBCoin gezgini tarafından sağlanır. Böylelikle, kullanıcı kripto para birimini platform üzerinden aktararak, kullanıcı bunu sadece hızlı ve minimum işlem ücreti ile değil, aynı zamanda güvenli bir şekilde da yapabilecek. Yerleşik bir e-cüzdan, kullanıcıların çeşitli kripto para birimlerini kabul etmesini ve saklamasını ve ardından hizmetlerini kullanmak için daha sonra platform paralarına dönüştürmelerini sağlayacaktır. 

Para yatırma ve kredi gibi ürünlerle ilgili olarak, ICBCoin içinde platform paraları için elde edilebilir, üç türe ayrılır: “Altın”, “Gümüş” ve “Kredi” paraları. Mevduat "Altın" ve "Gümüş" madeni paralara dayanmaktadır, faiz oranı madeni paraya bağlı olarak değişir. Ek olarak, “Gümüş” platformun iç borsalarında işlem görerek “Kredi” parasına dönüştürülür, ardından alacaklı hesabında bloke edilir ve kredi süresi sonunda borç alanın hesabından otomatik olarak borçlandırılır. 
“Altın” platformun dış ve ana madeni parasıdır, diğer kripto para birimleri için geri çekilip değiştirilebilir; “Gümüş” ise “Altın” ve “Kredi” değişimi için gerekli olan iç paradır. Kendi iç borsaya sahip olan ICBCoin, kullanıcıların “Altın” ve “Kredi” gibi madeni paralar kazanmalarını sağlar. Dahası, mevduat ve dövme yoluyla “Altın” gibi bir madeni paradan gelir elde etmek mümkündür; ve “Gümüş” madeni paradan - yatırma, ödünç verme ve dövme yoluyla. Böylece, ICBCoin kripto para biriminde sadece uygun ve güvenli bankacılık hizmetleri sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda platformu kullanarak para kazanmaya da izin verecektir. 

ICBCoin ile Para Kazanın

International Crypto Bank Coin, kullanıcılarına çeşitli gelir fırsatları sağlayan bir cryptocurrency projesi örneğidir. Bu proje, kripto para biriminin, bankaların ve sahteciliğin birleştirildiği ilk kripto para birimi platformudur. Ayrıca, geliştiriciler bu blok zincirinde yeni uygulamalar yaratma fırsatına sahipler. Platformun ana parası Altın (ICBC). 
Bu varlıklar çekilebilir ve diğer dijital para birimleri ile değiştirilebilir. Gümüş, geri çekilemeyen ve diğer proje paralarıyla değiştirilemeyen bir platform iç parasıdır. Bu varlık, Altın ve Kredi borsalarında kullanılabilir. Kredi, Silver’dan krediyle alınan bir başka dahili şifreleme platformudur. Alacaklı hesabındaki sözleşme süresi boyunca kredi paraları bloke edilir ve alacaklı hesaba eklenir. Kredi faizi önceden ödenmiştir. 
Kredi ödemeleri otomatik olarak yapılır. ICBCoin, insanlara çeşitli alanlarda kazanma fırsatı verir: büyük yatırımlar, stok işlemleri ve dövme. Dövme işlemleri için, bu bağlantıyı kullanarak şirketin web sitesinden indirerek bir cüzdan almanız gerekir. Cüzdan Windows, MacOS ve Linux işletim sistemleri için kullanılabilir. Ayrıca cüzdanın bir web versiyonu da var, ancak dövme yapmak bunun için mümkün değil. Altın ve Gümüş ile dövme yapmak mümkündür - bir jetondan. Sahte bonuslar cüzdanınıza günde bir kez gelir. Ödemeler rezerv fonlardan yapılır.


Banka

  • Krediler
Krediler - geçici kullanım için belirli sayıda jeton elde edilmesi. Gümüş sikke, Kredi jetonuna dönüştürülür ve yerinde teklif verme işlemi yoluyla kredi alıcının hesabına eklenir. Kredi sözleşmesi sona erdikten sonra, miktar otomatik olarak borç verene iade edilir. Borcun faizinin önceden ödenmesi gerekiyor.
  • Transferler
Çok küçük bir komisyon için kripto para birimleri ile uluslararası transferler yapılabilir. Sistemimizde iki tür transfer vardır - basit (1 ICBC) ve özel (5 ICBC):
  • Basit aktarım - Explorer’daki herkes tarafından tam olarak görüntülenebilir.
  • Özel transfer - Explorer'da yalnızca karma değeri gösterilir. Bu basit bir transferden daha uzun sürer, çünkü platformdan birkaç kez geçerek özel transfer yapar.
  • Mevduat
Mevduat - bankaya yerleştirilen ve faiz veren bir miktar ICB jetonu.
  • Altın (ICBC)
Altın jeton üzerinden 1 jeton günlük olarak * 1 faiz ödemesi aşağıdaki tabloya göre yapılır:
  • 1. yıl boyunca yıllık% 20 faiz oranı
  • 2. yılda yıllık% 17 faiz oranı
  • 3 yıl boyunca yıllık% 14 faiz oranı
  • 4. ve sonraki yıllarda yıllık% 3 faiz oranı


Madeni para

  • Altın (ICBC)
Altın sikke, platformumuzdaki ana paradır. Borsadaki tüm fiyat teklifleri bu parayla yapılır. Bu madalyonu diğer borsalarda diğer şifreleme para birimlerinde (örneğin: bitcoin, ethere, vb.) Yatırabilir, çekebilir ve takas edebilirsiniz. Blok zincirimizin başlangıcında, yani genesis bloğunda, 20 000 000 000 Altın sikke verdik. Altın para ile para basarak, para yatırarak, transferlerle ve kripto borsalarında kazanılabilir.
  • Gümüş
Gümüş para, platformumuzdaki Altın para ve Kredi paralarına takas etmek için kullanılabilecek iç paradır. Bu jeton çekilemez ve başka bir kripto para birimi ile değiştirilemez. Genesis bloğunda 10 000 000 000 adet gümüş sikke çıkmıştır. Gümüş para ile para kazanarak, para yatırarak, kredi vererek ve iç borsamızda kazanılabilir.
  • Kredi
Credit jetonu, platformumuzdaki ikinci dahili jetondur. Bir Gümüş para bir kredi olarak verildiğinde bir Kredi para oluşturulur. Böylece, bir kredi verirken, bir Gümüş para etiketlenir ve bir Kredi parasına dönüştürülür. Bu Kredi paraları, borç verenin hesabındaki sözleşme süresi boyunca bloke edilir ve krediyi talep eden kişinin hesabına eklenir. Kredi, sözleşme sonunda otomatik olarak geri ödenecektir. Kredinin faizinin önceden ödenmesi gerekiyor. Credit parası depozitolar için ve borsamızda kullanılabilir. Credit parası ile para yatırmak suretiyle ve iç borsamızda para kazanılabilir. 

Cüzdan

 Windows, MacOS, Linux için ICBC cüzdanını indirebilir veya aşağıdaki simgeleri tıklatarak web sürümüne gidebilirsiniz.


Dövme

ICBC platformunda jeton oluşturmak mümkündür. Bu, bitcoin madenciliğine benzer bir dövmedir. Dış platformda dövme yapmanın temel avantajı, bitcoin platformunda olduğu kadar hesaplama gücü ve enerji kaynakları gerektirmemesidir.

Kâşif

Explorer'ımız, işlemler ve hesap durumları hakkındaki çevrimiçi bilgileri ayrıntılı olarak görüntülemenizi sağlayan kullanışlı bir web tabanlı araçtır. ICBC cüzdanında daha az işlevselliğe sahip bir Explorer bulunur.

Tarihçe

2014 yılında, blockchain meraklıları yeni bir kripto platformu geliştirmek ve uygulamak için bir araya geldi. İlk defa, kripto para birimini, bir bankayı ve dövme (madenciliği) bir arada içeren bir kripto platformu var. Ayrıca, platformumuz blok zincirini kendi uygulamalarınız için kullanmanıza izin verir.

Teknoloji

ICBC şifreleme platformu Java'da geliştirilmiştir.
Aşağıdaki kütüphaneler, teknolojiler ve çerçeveler de sistemimizde kullanılmaktadır :
  • JAX-WS - HTTP ve HTTPS üzerinden Web servislerini kullanan veri alışverişi teknolojisi
  • Tomcat gömülü - istemci tarafında bir sunucu kabı (Web hizmeti işleyicileri)
  • PaaS Google App Motoru - bir sunucu uygulaması barındırma platformu ve bulutta bir veritabanı
  • H2 - müşteri tarafı veritabanı
  • JavaFX - istemci tarafı arayüz oluşturmak için bir çerçeve
  • Curve25519 ECDH, SHA-256 - kriptografik kütüphaneler


Karlar

Müşterilere kâr etmeleri için aşağıdaki yolları sunuyoruz:
  • Büyük yatırımlar yaparak
  • Madencilik paraları dövme tarafından
  • Altın paramızı takasımızdaki paralarımızı veya diğer takaslarımızda kullanma
ICBCoin kullanıcıları, faizli olarak para yatırma fırsatına sahiptir. Gümüş'e yatırılan depozitolar her gün yılda% 33 oranında 1 jeton ödenir. 
Altın olarak yatırılan depozito, her gün 1 jetondan yıllık faiz oranı ile aşağıdaki tutarda ödenir:
• ilk yıl için yılda% 20
• 2. yıl için yıllık% 17
• 3. yıl için yılda% 14
• dördüncü yıl için yıllık% 3 

Fon Dağılımı



Daha ayrıntılı bilgi için, lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:

Yorumlar

Popüler Yayınlar