Geleceğe Açılan Kapı Liqio Borsası

Sevgili okuyucularım sizlere sonsuz selamlar! Sizlerle yenilikleri paylaşmaya devam ediyoruz. Eğer bir yatırımcıysanız doğru hedefe ulaşmak için doğru haberleri elde edebilmelisiniz. Bu sayfa üzerinden sizleri gelecekte mutlu edebilecek, yatırımlarınızı büyütebilecek kapasiteye sahip yeni projeleri paylaşmaya devam ediyorum. Takipte kalın! Blockchainin hızlı gelişimine benimle birlikte göz atın. Bence nerede yaşıyor olursak olalım, herkes kaliteli hizmet almak istiyor. Özellikle aynı hizmetler Finans veya diğer önemli alanlarla ilgili olduğunda. Hangi işte bilgiçlik içinde değildir ve bu veya bu hizmetlerin uygulanması sırasında bu kuruluşlardan veya bu kuruluşlardan nitel eylemler almak için en basit arzu. Bu normal.

liqio exchange ile ilgili görsel sonucu

Yeniliğe İhtiyaç Duyulmasının Sebepleri

Bununla birlikte, her zaman değil ve tüm organizasyonlarda üst düzeyde yapmak ortaya çıkıyor. Bu, birçok kullanıcının ve müşterinin dünyadaki her gün uğraşması gereken bir takım sorunlara yol açar. Bütün bunlar esas olarak birkaç nedenden dolayı olur. Birincisi, klasik (yani merkezi) nitelikteki birçok finansal işlem, kullanıcıya hizmetlerinin aşırı derecede şişirilmiş bir maliyetini sunar. Bir işlemin uygulanması için çok fazla Komisyon ücreti almak. Bu doğal olarak müşterinin sözde finansal zarara yol açar.
İkincisi, yüksek ücretlere ek olarak, insanlar genellikle herhangi bir uluslararası ödeme yapmak için çok fazla zaman harcarlar. Ve bazen hiç, operasyonunuzu onaylamak için, bu parayı kime ve nereye gönderdiğiniz Banka çalışanına her türlü soruyu cevaplayan oldukça zor bir testten geçmeniz gerekir ?!
Ve çoğu durumda tüm bu seçenekler en sıradan kullanıcılara rahatsızlık ve rahatsızlık veriyorsa, girişimciler, işadamları, yatırımcılar ve tüccarlar hakkında ne söyleyebiliriz. Kimin faaliyetleri doğrudan tüm finansal işlemlerin kalitesine, hızına ve rahatlığına bağlıdır? Aslında, çözüm zaten var ve Estonya'da kayıtlı bir şirket tarafından geliştirildi ve buna LIQIO deniyor.

liqio exchange ile ilgili görsel sonucu

Liqio Özelliklerini İnceliyoruz

Resmi olarak kayıtlı bir şirket olmanın yanı sıra, LIQIO da faaliyetlerinin vizyonu için en çok aranan finansal lisanslardan ikisini edinme sürecindedir. Bu zaten finansal hizmetler piyasasındaki mevcut analogların çoğuna göre LIQIO seviyesinin üstündedir.
Bununla birlikte, LIQIO projesinin, kullanıcılarına sadece en güvenli, güvenilir ve şeffaf işbirliği koşullarını garanti etmek için modern Blockchain teknolojisi ile tüm operasyonlarının vizyonunu hedeflediği unutulmamalıdır. Ne de olsa, daha önce yazdığım gibi, klasik (merkezi) finansal ilişkiler pazarı bu gereksinimleri karşılamayı çoktan bıraktı. Ayrıca, sağlanan tüm merkezi olmayan işlevlerin çok gerisindedir.
Daha ayrıntılı LIQIO ise, bu platform, pazarın her katılımcısının ekosistemin tüm özelliklerini kullanmak için yararlı araçlar bulmakla kalmayıp aynı zamanda platformun iç belirteçlerini depolamak için güzel temettüler alabileceği dijital bir varlık alışverişidir.

liqio ile ilgili görsel sonucu

Liqio'nun Sunduğu Avantajlar

Temettüler temasını geliştiren geliştiriciler, kârlarının yaklaşık% 50'sini platformun kendisinin kazançlarından, kullanıcılarına ödeme yapmayı planlıyorlar. Bu uygulamayı aylık olarak gerçekleştirmek istediklerinde. Bu, doğal olarak birçok kullanıcıya, sistemin dahili lqo tokenlerinin cüzdanlarında dikkatli bir şekilde saklanması için pasif bir gelir sağlayabilir. Bu benim için harika bir fikir gibi geliyor. Ayrıca, bu yöntem madeni paraların volatilitesini azaltmaya açıkça katkıda bulunacak ve bu nedenle onlara uygun değer sağlayacaktır.
Kârların aynı% 50'sini, aşağıdaki gibi anları içeren platformun gelirinden elde edin:
  • LIQIO'da yeni paraları listelemek için komisyon ücreti;
  • Ticaret ücreti;
  • Servis ücreti;
  • LIQIO'dan para çekme komisyonu,
  • ve ödeme ağ geçidinin kendisi.
Başlangıçta, platformlarına çeşitli Komisyon ücretleri dahil ettikleri için bunun çok fazla olduğu görülüyor olabilir. Ancak, Banka veya diğer finansal kuruluşlar içinde yapılan geleneksel finansal işlemlerle karşılaştırıldığında, bu yüzdeler basitçe asgari düzeydedir. Ve araçlar şimdi bundan çok daha pratiktir. Bu nedenle, LIQIO kesinlikle tüm alanlarda kazanır.

liqio ile ilgili görsel sonucu

Token Özellik ve Detayları

Ayrıca, platformun dahili jetonunu kullanacak olan sahipler, LIQIO'nun geliştirilmesi, diğer işlevleri ve eylemleri sırasında oylamada aktif bir rol oynayabileceklerdir. Ben de son derece uygun ve talep buluyorum. İnsanlar danışılmayı sever ve fikirlerini gerçekten bilmek ister. Sonuçta, kullanıcının kendisi, sistemin prensip olarak, LIQIO EXCHANGE'in tüm merkezi olmayan yapısının yaratılması için Merkezi bağlantıdır.
Çalışma araçları ve ticaret arayüzüne gelince, geliştiriciler tekerleği yeniden icat etmemeye, her şeyi mümkün olduğunca basit, açık ve kullanışlı hale getirmeye çalıştı. Sonuçta, kullanıcının gerekli tüm işlemleri yapması ne kadar kolay olursa, daha az zaman harcayacaktır. Hepimizin bildiği gibi "zaman paradır". Böylece, LIQIO'nun hem dijital varlık pazarının yeni başlayanları hem de alanındaki profesyoneller için kullanılmaya uygun olduğunu güvenle söyleyebiliriz. Sonuçta, dediğim gibi, kim ve nerede olursanız olun, herkes kaliteli hizmet almak istiyor. LIQIO'nun hikayesi de bununla ilgili.
Sistemin dahili jetonuna (LQO) gelince, Ethereum temelinde geliştirilecek ve ERC-20 standardına uygun olacaktır. Madeni paraların teslimat miktarının toplam 100 000 000 LQO ile sınırlı olacağını belirtmek önemlidir. Bu sadece madalyonun kendisine değer vermek değil, aynı zamanda dijital varlık pazarındaki talebini de potansiyel olarak artırmayı amaçlamaktadır. Dahası, geliştiriciler önerilen paraların dağıtılacağı bir STO tutmayı planlıyorlar. Bana gelince, bu başarılı bir stratejidir, umarım beklentilerini karşılar ve 100 milyonda ifade edilen istenilen CAP tutarını toplarlar.

Projeye Genel Bakış

Aslında, liqio platformunun bir takım avantajları ve özellikleri vardır, burada mono 7/24 çok dilli destek ve ekosisteminin geliştirilmesi için nitelikli bir strateji, nitelikli bir ekip ve çok daha fazlasını dahil etmek kolaydır. Kısacası, LIQIO DEĞİŞİM dikkatinize değer, böylece onunla tanışma sürecinde, finansal işlemler dünyasındaki en sadık ve güvenilir araç haline gelir.
Ancak dedikleri gibi, yazar ne kadar etkili olursa olsun, kimse size LIQIO EXCHANGE ile ilgili teknik bir belgeden daha iyisini söyleyemez. Bu nedenle, resmi kaynaklar aracılığıyla LIQIO TİCARET ile tanışmanıza devam etmenizi öneririm. Bu makalenin sonunda dört gözle beklediğiniz bağlantılar.
Bu noktada LIQIO TİCARET hakkındaki incelememi tamamlayacağım. Umarım yukarıdaki bilgiler sadece sizin için değil, aynı zamanda yararlıdır. Bu konuda görüşlerinizi duymaktan memnuniyet duyacağım yorumlarda. Ve kanalıma hoşlanmayı ve abone olmayı unutmayın. İlginiz için teşekkür eder, yakında görüşürüz.
 WEB SİTESİ: https://liqio.co/ 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar