Prometheus Verileri Kontrol Edecek

Sevgili okuyucularım sizlere sonsuz selamlar! Sizlerle yenilikleri paylaşmaya devam ediyoruz. Eğer bir yatırımcıysanız doğru hedefe ulaşmak için doğru haberleri elde edebilmelisiniz. Bu sayfa üzerinden sizleri gelecekte mutlu edebilecek, yatırımlarınızı büyütebilecek kapasiteye sahip yeni projeleri paylaşmaya devam ediyorum. Takipte kalın! Blockchainin hızlı gelişimine benimle birlikte göz atın. Modern teknoloji ve internet için olmasa bile, insanların birbirleriyle nasıl etkileşime gireceğini hayal etmek zor. Eminim hala birbirimize mektup yazıp taşıyıcı güvercinlerle gönderiyoruz. Ama hayır, şükürler olsun ki bu hikaye çok geride ve insanlar bilgilerinin aktarılmasını büyük ölçüde hızlandırabilirler. Ne yapılacağı ile sadece kişisel değil ticari amaçlar için de. Sonuçta, özellikle dijital bir formu olduğunda mesaj göndermeyi veya başka türlü bilgileri çok daha kolay hale getirdi.

Çözülmesi Gereken Problemler

Ancak, uygulamanın gösterdiği gibi, bu yöntem her zaman güvenli değildir. Evet, daha önce hala bir şekilde tarafınızdan aktarılan bilgilerin hiçbir şekilde ele geçirilmesinden korkmamak mümkün olsaydı. Şimdi çeşitli hackerlar ve dolandırıcılar inanılmaz bir miktar üretti. Ve onları herhangi bir geleneksel şekilde korumak imkansızdır. Ve eğer varsa, çok pahalıdırlar. Ne yazık ki, veri aktarımı da çalışmalarda ayrılmaz bir süreç olan çok sayıda küçük kuruluşu karşılayamaz. Bu sorunu çözmek için bir grup uzman, Prometheus adlı yeni, tamamen benzersiz bir merkezi olmayan proje geliştirmeyi planlıyor.

Prometheus'un Faydalarını İnceliyoruz

Prometheus hakkında daha ayrıntılı olarak konuşursak, bunun kripto para birimlerinin kendilerine değil, bilgi aktarımı ile ilgili tüm iş süreçlerini yürütmenin Blok yapısının gerçek faydasına odaklanan bir Blockchain projesi olduğunu güvenle söyleyebiliriz. Bu nedenle Prometheus'un kurucuları, verilerin güvenli bir şekilde depolanması ve iletilmesi faaliyetlerinin temel süreci olan tüm girişimciler ve iş adamları için güvenilir ve güvenli bir çözüm oluşturmak için çabalarını, bilgilerini ve deneyimlerini en iyi şekilde kullanmıştır. Aynı zamanda, Prometheus kullanıcıları verilerini sadece blok zincirinin değişmeyen yapısına yükleyemez, aynı zamanda sorunsuz bir şekilde geri alabilirler. Prometheus'u benzer platformlara göre daha manevra kabiliyeti, güvenilirlik ve çok yönlü yapan nedir?
Böylece hem küçük hem de orta ve büyük işletmeler için inanılmaz fırsatlar ortaya çıkar. Sadece güvenilir değil, aynı zamanda verilerinizi düzene sokmanın ve kayıp, daire çizme veya değiştirme konusunda endişelenmemenin en güvenli yoluna izin vermek. Sonuçta, hepimizin bildiği gibi bir Blok bilgi depolama sistemi mümkün değildir, bu nedenle Prometheus, hem özel hem de ticari kuruluşlar için şeffaf hizmetler sunmak için en iyi kaynaklardan biri olacak şekilde tasarlanmıştır.

Merkeziyetsizlik Neden Önemli ?

Daha önce de bildiğiniz gibi, merkezi olmayan bir yapı projesi içindeki varlığı, bilginin iletilmesi ve depolanması yönünde birçok sorunu ortadan kaldırmanıza izin verir. Dolandırıcılık ve intihalin tüm olası varyantlarını ortadan kaldırmak ve böylece aynı verilerin değişiminin katılımcıları arasında ve platform ve kullanıcısı arasında en güvenilir ve en güvenilir ilişkiyi kurmak. Aynı zamanda, tüm işlemler, blok zincirine ve geri veri yükleme işleminin gerçekleşeceği sistemin dahili jetonu tarafından yapılacaktır.
Ancak, projenin zaten bazı gelişmelere sahip olmasına rağmen, hala fikrinin birçok yönünü geliştirmek için ek fonlamaya ihtiyacı var. Bu nedenle, geliştiriciler dahili token PRO'larını dağıtacakları halka açık bir para satışı yapmayı planlıyorlar.

Token Dağılımı Ve Özellikleri

Jeton hakkında biraz daha ayrıntılı olarak konuşursak, Ethereum Protokolü temelinde geliştirilecek ve ERC-20 standardına uygun olacaktır. Bu, her Prometheus üyesi için kolayca erişilebilir ve kullanımı kolay hale getirir. Ayrıca, toplam madeni para miktarı 200 milyon jeton olacak, bunların% 55'i kamu satışlarına,% 20'si geliştiricilere kalacak,% 10'u pazarlama ve reklama gidecek, ortakları için% 10 ve kalan 5 % diğer giderler için. Aynı zamanda, 1 PRO'nun başlangıç ​​maliyeti sadece 0.1 $ olacaktır. Bence bu günlerde son derece kabul edilebilir.
Kamu satışları sırasında, geliştiriciler en az 530.000 ABD Doları ve en fazla 11.000.000 ABD Doları toplamayı planlıyor. Umarım hedeflerine ulaşabilirler ve konuyu sona erdirebilirler.
Yukarıdakileri özetlemek gerekirse, Prometheus projesinin tüm modern iş süreçlerinin acil sorunlarına olan ilginç konseptini ve yaklaşımını bir kez daha belirtmek isterim. Ne de olsa, günlük olarak güvenli olmayan veri kaynaklarını kullanarak verilerini kaybetme korkusu yaşayan dünyadaki kaç milyon ve hatta milyarlarca girişimci, şirket ve kuruluş hayal edin. Prometheus ile bu sorunları kaybedecekler ve sadece birkaç tıklamayla iş süreçlerinin çoğunu merkezi olmayan bir yapıya aktarabilecekler. Bu, verilerini ve tüm iş süreçlerini otomatik olarak güvence altına alacaktır.
Bana gelince, bu günlerde çok uygun ve en önemlisi talep var. Bu nedenle, sevgili dostlar, geçmeyin, Prometheus projesini daha ayrıntılı olarak inceleyin. Sonuçta, bu amaçla, projenin tüm resmi sosyal kaynaklarını özel olarak hazırladım. Bu, incelememi tamamlıyor, Umarım Prometheus şeklinde sunulan modern blockchain teknolojisinin yeni özelliklerini tanımak istersiniz. Evet ise kanalımı beğenin ve abone olun. İlginiz için teşekkürler ve tekrar görüşmek üzere!

Önemli Bağlantılar:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hazırlayan: konkordatino
Ethereum adresi: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar