Wolfs Group Yatırım Alanında Yenilikler Sunuyor

Sevgili okuyucularım sizlere sonsuz selamlar! Sizlerle yenilikleri paylaşmaya devam ediyoruz. Eğer bir yatırımcıysanız doğru hedefe ulaşmak için doğru haberleri elde edebilmelisiniz. Bu sayfa üzerinden sizleri gelecekte mutlu edebilecek, yatırımlarınızı büyütebilecek kapasiteye sahip yeni projeleri paylaşmaya devam ediyorum. Takipte kalın! Blockchainin hızlı gelişimine benimle birlikte göz atın.

wolfs group ile ilgili görsel sonucu

Wolfs Group Projesi Neden Ortaya Çıktı ?

Dünyamızın sürekli olarak gelişmesine ve toplumda her yıl onunla birlikte, geçmişe ve zaten oldukça eski süreçlere yeni teknolojiler, iletişim araçları ve diğer alternatifler ortaya çıkıyor ve gelişiyor. Bununla birlikte, dünyada insanlık ne kadar ileri giderse sürsün, gelişimi ve dönüşümü sadece nesiller boyunca geliştirilen geleneksel süreci tamamlayan ve kaydeden birçok güncel eğilim vardır. Ve gayrimenkulden, gelişiminden ve yatırım süreçlerinden bahsediyorum.
Birçok insanın benimle aynı fikirde olacağını düşünüyorum emlak piyasası hala dünyanın önde gelen sanayi biridir. Bu sadece yatırımcılarına çok para kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda tüketicileri için de fayda sağlıyor. Ancak, sistemin ne kadar mükemmel göründüğüne bakılmaksızın, bir düzineden fazla nesildir çalışarak, hala kendini geliştirme için büyüme potansiyeli vardır. Özellikle de dediğim gibi. Çevrenizdeki her şey hızla değişiyorsa ve ilişkinin tamamen farklı bir doğasını ele geçiriyorsa uzak durmak imkansızdır. Ve burada modern, özel popülerlik kazanan Blockchain teknolojisinden bahsediyorum.
Böylece bilgi ve deneyimin kesiştiği noktada yeni teknolojilere duyulan ihtiyaçla WOLFS GROUP adı verilen tamamen yeni ve inanılmaz bir proje doğdu. Şimdi eylem ilkelerini daha ayrıntılı olarak ele alacağız.

wolfs group ile ilgili görsel sonucu

WOLFS GROUP Hangi Alanlarda Çalışıyor ?

WOLFS GROUP ile ilgili hikayenize başlayarak, bu projenin hiçbir yerden çıkmadığını belirtmek önemlidir. Bir şey değil. Hiçbir şekilde WOLFS GROUP, WOLFS GROUP OÜ'nun bir parçası olan yerleşik şirketler grubunun gelişiminin devamı değildir. Bu grup hem yatırım cüzdanını hem de değerlerini on yıldan uzun bir süredir yayınlayan ve 64 milyondan fazla zlotisi olan şirketlerin gayrimenkul yatırımları yapan WOLFS Development SA'yı içermektedir. Şu anda, şirketin karmaşık gayrimenkul için yaklaşık 100 sütun güvenli yatırım vardır, böylece doğrudan yatırım Fonu olarak hareket eder.

FerPay Hangi Alanda Çalışır ?

FINTECH şirketi Ferpay Ltd tarafından ifade edilen WOLFS GROUP OÜ şirketinin başka bir çalışma tarafına gelince, ana görevi tüm uluslararası işlemlerin ve ödemelerin güvenli bir şekilde uygulanmasıdır. Aynı zamanda, bu platform 50 ülke arasında en popüler sekiz Fiat para biriminin yüksek kalitede transferini gerçekleştirebilir.
Bunu ne kadar yüksek ve güvenli bir seviyede yaparsak, Ferpay Ltd kolayca birçok dünya bankasına layık bir rekabet yaratır. Ayrıca, Ferpay Ltd'nin yetkili ödemeler için uluslararası bir lisansı vardır ve İngiliz gümrüklerinin mali davranışlarının sıkı kontrolü altındadır. Ama hepsi bu değil. Buna ek olarak, Ferpay Ltd, Visa ile yakın işbirliği içinde olup, Ferpay Ltd'nin olası tüm işlev ve hizmetlerinin daha rahat kullanımı için kendi kartlarını sunmalarını sağlar.
Mevcut projemizin temelini anladıktan sonra, modern blockchain teknolojisini doğrudan tüm unsurlarıyla kullanmayı ve daha kesin olarak, kriptografik jeton WLF'yi kullanmayı amaçlayan yeni geliştirme aşamalarını ele alacağız. Bu markörün gelişimi hafifçe alınmadı, ilk olarak, şirketin yatırım faaliyetlerine katılmak isteyen insanların çemberini genişletecek ve zaten çalışan Ferpay Ltd sisteminin dönüşümüne nitel bir ivme kazandıracak.

wolfs group ile ilgili görsel sonucu

Token Özellikleri

Jetonun kendisi için, Ethereum Protokolü temelinde geliştirilecek ve ERC-20 standardına uygun olacak, böylece kriptografik endüstrideki en büyük borsalara geniş erişim sağlayacak. Aynı zamanda, WLF teslimatlarının toplam miktarı 150 milyon adetle sınırlı olacak. Çoğu hissedarlara tahsis edilecek ve sadece% 28'i holding IEO olarak satışa sunulacak . Şahsen ben son derece aren.
Bu nedenle, incelememin belirli bir sonucunu özetlersek, WOLFS GRUBU'ndaki yüksek düzeyde istikrar ve güveni belirtmek isterim. Bu, alanında deneyim ve bilgi zenginliği olan gerçekten çalışan bir şirket olduğu için. Ancak, proje ne kadar umut verici olursa olsun, sizi uyarmak benim görevim. Yatırım dünyasının her zaman riskle ilgili olduğunu. Bu nedenle, başlamadan önce, projenin tüm resmi belgelerini sonuna kadar inceleyin ve ancak o zaman yönünde bazı önlemler alın.
 WEB SİTESİ: https://wolfs.group/ 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar