AoS Detaylı İncelemesi

Sevgili okuyucularım sizlere sonsuz selamlar! Sizlerle yenilikleri paylaşmaya devam ediyoruz. Eğer bir yatırımcıysanız doğru hedefe ulaşmak için doğru haberleri elde edebilmelisiniz. Bu sayfa üzerinden sizleri gelecekte mutlu edebilecek, yatırımlarınızı büyütebilecek kapasiteye sahip yeni projeleri paylaşmaya devam ediyorum. Takipte kalın! Blockchainin hızlı gelişimine benimle birlikte göz atın.

Yatırımlar Üzerine

Yatırımlar, maaş veya ödül elde etmek amacıyla elde edilen kazançlar veya kazançlardır. Parasal anlamda yatırım, bugün harcanmayan ancak daha sonra servet üretmek için kullanılan malların satın alınmasıdır. Fonlarda spekülasyon, ödeneğin daha sonra veya daha sonra maaş vermesi olasılığı ile kazanılan parayla ilgili bir kaynaktır. 
Katkıda bulunmak, bir işi başlatmak veya genişletmek ya da bir süre sonra maaş ve genişleyen teşvikler amacıyla varlıklara daha sonra yapılacak bir şey verildiğinde kâr veya primler satın almak için nakit bir şey verir. "Yatırım" ifadesi, gelecekte ödeme oluşturmak için kullanılan herhangi bir bileşeni ifade edebilir. Bütçe açısından, bu, diğerleri arasında menkul kıymet, hisse veya arazi mülklerinin satın alınmasını içerir. Ayrıca geliştirilen yapı ya da mal üretmek için kullanılan diğer ofisler yatırım olarak görülebilir. Farklı ürünler sunmak için ihtiyaç duyulan ürünlerin üretimi de bir katkı olarak görülebilir. 

AoS Nedir ?

Model genellikle spekülasyon prosedürlerinde kullanılır. Konuşan modelin ne olduğunu anlamak, bir uzmanlık anlayışı ve katkıların incelenmesi için temel oluşturur. Modeller gerçek dünyanın daha iyi biçimleri olarak düşünülebilir. Modeller genellikle grafikler, koşullar, açıklamalar veya bunların karışımları veya varyasyonları şeklindedir. Bir model düzenli olarak büyük sorunların etrafında odaklanır ve anlamsız incelikleri dışlar. AoS, tonu sürekli cilalanmış metodoloji ve istisnai nakliye üzerine yoğunlaştırır. Müşteri olarak her hedefe ulaşıldığını garanti etmek için daha çok çaba gösterirler. Genellikle sizin için iş yaparlar. Bireylerin onlara katılmaya devam etmesinin nedeni budur. Üst düzey bir kuruluş olan AoS ile işbirliği yapın ve postaları taşımanıza yardımcı olalım.

Problemler Nedir ?

Kripto para belirteçlerinin yaklaşık% 15'i kârlıdır. Bir tuzak ve bunun üstesinden nasıl geleceğimizi bulduk. Kriptonun geri dönüşü dövülemez, bu yüzden çok değerlidir. Bize katılın ve deneyimlerimizden yararlanın. Yatırımlarımız az bulunan fiziksel varlıklara dayanmaktadır, bu nedenle tutarlı bir benlik saygısı olacaktır. Etkin veya parasal olarak çoğaltılamayan şeyler ideal hedeflerdir; toprak, modern metaller ve değerli metaller bizim ana çıkarlarımızdır. 
- Tüm tokenlar orijinal kaynaklarla desteklenmektedir 
- Bazı jetonlar çeşitli fırsatlar sunar 
- Jetonların kalitesi birbirleriyle güçlendirilir 
Kriptografik para biçimlerinin çoğu olumlu tutumlarla desteklenmektedir. Fırsatlarımız yüksek değerli mağazalar tarafından desteklenmektedir. Dünyadaki en köklü kaynakları (gezegenin kendisi, yani kara, mineraller, vb.) Kullanarak ve oyun teknolojisini geliştirerek, hiç gözlemlenmemiş bir şey yaparız. 
- Çeşitli kriptografik para biçimlerinden daha güvenli 
- Aynı artış 
- Uzun vadeli ve anlık iyileştirme 
Arazi uzmanlığında mümkün olması gereken farklı spekülasyonlara tamamen farklı ölçümlerin eklendiği RealKoyn'de de benzer bir durum ortaya çıkar. Bir grup akıllı ve üst düzey uzmanla, yatırımınızı tutacağınız RealKoyn'e göre daha iyi bir yer yoktur. Onlarla birlikte, gerçek kaynakları yönettiğinizden ve yalnızca gerçek faydalar elde ettiğinizden eminiz. Tüm aşama açıkça Ethereum ERC20 blok zinciri yeniliği üzerine kuruldu ve bu genellikle finans uzmanları için iyi bir haber. 
RealKoyn'e katkıda bulunacak birkaç ilginç yer var. Tüm prosedürler geliştirildi ve yakalama yakalanarak token satın alınabilmelidir. Güçlü ve karlı bir spekülasyon olmasının ardındaki bir başka motivasyon da, toprağa bağlı olmasının nedenidir. Su ve yiyeceklerin yanı sıra, toprak insanlık için en önemli varlıktır. Bu, arazinin fiyatta asla bozulmadığından bağımsız olarak fiyatta büyümeye devam eden bir unsurdur. 

AoS Nasıl Çalışır ?

AoS'un yaptığı, kriptografik para yatırımlarını arazi takaslarıyla karıştırmanın ayrıcalığını gerçekten bozuyor. Bu nedenle Koyn'in diğer ERC20 jetonları gibi çalışabilmesine rağmen, onu çeşitlendiren, güvenlik ve değer açısından onu destekleyen şeydir.  Arazi, yiyecek ve sudan sonra en önemli varlıktır. Teşvik aramak için hangi varlıklar daha iyidir? AoS, üstün para uyarlaması olan bir oyuna müdahale eder. Koyn, piyasadaki herhangi bir ERC20 jetonuyla eşit şekilde çalışabilir; onu ayıran şey bu değil. Arkasında ne var Varsayılan değerler ve güvenlik içeren simge. 
Bir ayar seçin. Her kuruş tamamen notlarınıza yatırılır. Ödüllü paketinize bağlı olarak her ayın oransal bir büyüklüğünü elde edersiniz. Otopilot servet ilgi girin. Yeni civcivler doğal olarak resmi elden çıkarma tarihinden önce size gönderilecektir. Bu, bireylerimizi yatırımlarını birçok kez arttıracak bir duruma sokar. Başka hangi yerde kulübe katılacak büyük bir agrega olmadan böyle bir açık kapı var? Real Koyn (RKYN) alarak şimdi bir parçası olun.

TOKEN DAĞITIMI

Çoklu dilimler erken katkıda bulunanlar için daha iyidir
  • % 20: Yedekler
  • % 60: Gayrimenkul Varlıkları
  • % 5: Airdrop
  • % 2: Katkıda Bulunanlar ve Danışmanlar
  • % 10: Kurucular
  • % 3: Ödül ve Pazarlama

YATIRIM AMAÇLI GAYRİMENKULLER

Gayrimenkul türlerinin bir karışımı ile en iyi teklifi bulabiliriz
  • % 10: Endüstriyel
  • % 10: Arazi
  • % 35: Çok Aileli
  • % 25: Konut
  • % 20: Ticari

FONLARIN KULLANIMI

Çoğu fon edinme projeleriyle ilişkilidir
  • % 5: Pazarlama
  • % 85: Gayrimenkul Kimliği, Güvence, Geliştirme, Satış
  • % 10: Yönetim, Operasyonlar, Yasal

ROADMAP

NİSAN 2018
Organizasyon Geliştirme
Yasal ve Teknik İnceleme dahil olmak üzere teklifi oluşturun
TEMMUZ 2018
Çekirdek Ekip İstihdamı
Çekirdek ekip üyelerini, sosyal yardımları ve yerleşimi belirleyin.
EYLÜL 2018
Çekirdek Takım Geliştirme
Daha sonra başarılı bir yükseltme ve proje planlama ve geliştirme için ekibi organize edin.
OCAK 2019
Sosyal Medya Ağı Beta Geliştirme
Sosyal Medya boşluğuna cevabımızın konseptini ve mimarisini geliştirmeye başladı.
MAR 2019
Topluluk Gelişimi
Tüm büyük kripto medyalarını ve kanallarını içerecek şekilde Crypto dünyasına ulaşın.
TEMMUZ 2019
Sosyal Medya Ağı Beta Geliştirme B
Holisitik Sosyal Ağımız için bir sonraki geliştirme aşamasına devam edin.
KASIM 2019
Takım Geliştirme ve Hazırlık
Yeni üyeleri uygun şekilde işe alıp yerleştirin ve lansman için hazırlanın.
OCAK 2020
Medya Lansmanı, Halkla İlişkiler ve Topluluk Katılımı
Halkla İlişkiler lansmanı ve sosyal medya kanalları aracılığıyla bir yıldırım.
OCAK 2020
ÖN ICO / SATIŞ
Satış Öncesi bonuslar ve indirimlerle fonları artırın - yatırımcıları motive edin.
ŞUBAT 2020
RESMİ ICO
4 Aşamalı ICO aracılığıyla para toplamaya devam edin.
MAR 2020
RESMİ IEO
Özenle seçilmiş bir ortakla IEO aracılığıyla para toplamaya devam edin.
NİSAN 2020
Borsa Listesi
Borsa seçeneklerini inceledikten sonra, bir borsa yürütecağız ve birkaç borsada listeleyeceğiz.
HAZİRAN 2020
Proje Başlangıcı
Ekibimiz kriterlerimizi karşılayan projeleri araştıracak, tanımlayacak, analiz edecek ve güvence altına alacaktır.
TEMMUZ 2020
Sosyal Ağ Sitesi Tamamlandı
Üyeler, kutsal bir çevrimiçi topluluğun avantajlarından yararlanacaklar.
Telegram Grubu: https://t.me/aospooling
Telegram Kanalı: https://t.me/AoSpool

Yazarlık Bilgileri

Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar