Online Oyunculuğun Geleceği TronUfo

Sevgili okuyucularım sizlere sonsuz selamlar! Sizlerle yenilikleri paylaşmaya devam ediyoruz. Eğer bir yatırımcıysanız doğru hedefe ulaşmak için doğru haberleri elde edebilmelisiniz. Bu sayfa üzerinden sizleri gelecekte mutlu edebilecek, yatırımlarınızı büyütebilecek kapasiteye sahip yeni projeleri paylaşmaya devam ediyorum. Takipte kalın! Blockchainin hızlı gelişimine benimle birlikte göz atın. Arkadaşlarım beni tekrar görüyor bu vesileyle çok sıradışı bir proje hakkında bilgi vermek istiyorum dostum.

TronUFO, Tron ağına dayanan merkezi olmayan bir çevrimiçi oyun platformudur. UFO, oynarken kullanıcılara finansal faydalar sağlayan ilginç oyunlar geliştirir ve gelirini UFO token sahiplerine dağıtan bir UFO token platformu biriktirir. UFO, güvenli ve doğrulanabilir bir platform oluşturmaya kararlıdır. UFO tokenleri, platform tarafından oyun gelirlerini pay sahiplerine dağıtmanın bir yolu olarak verilir. Platform kullanıcıları sadece oyuncular değil, aynı zamanda UFO token sahipleri. Bu platform, düzenli olarak destekçilere geri vermek için gelirini UFO token sahiplerine dağıtıyor.
UFO, güvenli ve doğrulanabilir bir platform oluşturmaya kararlıdır ve kullanıcılar için güvenilir bir yatırım ortamı sağlama niyetindedir. Kullanıcı yatırımını korumak ve UFO jetonu değerlerini güçlendirmek için zorunlu listelerden kaçınmak için her türlü çabayı gösteriyoruz. 100 milyona kadar UFO tokeni başarıyla yazdırıldı. Platform temettülerinin% 100'ü tüm UFO sahiplerine dağıtılır. Temettü havuzunun% 50'si 24 saatte bir dağıtılır. Temettüler otomatik olarak akıllı sözleşmeler yoluyla gönderilir.

Mimari
TRON, Depolama Katmanı, Çekirdek Katman ve Uygulama Katmanına bölünmüş 3 katmanlı mimariyi benimser. TRON protokolü, çok dilli uzantıları özünde destekleyen Google Protobuf ile uyumludur.
 Çekirdek
Çekirdek katmanda akıllı sözleşmeler, hesap yönetimi ve fikir birliği dahil olmak üzere birçok modül vardır. Yığın tabanlı sanal makineler TRON'da uygulanmış ve optimize edilmiş talimat setleri kullanılmıştır. DApp geliştiricilerini daha iyi desteklemek için akıllı sözleşme dili 4 olarak Solidity, ardından diğer gelişmiş dillerden gelecek destek seçildi. Buna ek olarak, TRON konsensüs mekanizması Temsil Edilen Bahis Kanıtı'na (DPoS) dayanmaktadır ve benzersiz gereksinimlerini karşılamak için birçok yenilik yapılmıştır.
 Uygulama
Geliştiriciler, TRON'da çeşitli DApp'ler ve özel cüzdanlar oluşturabilir. TRON akıllı sözleşmelerin kullanılmasına ve yürütülmesine izin verdiği için, yardımcı uygulama fırsatları sınırsızdır.
Ve protokol
TRON protokolü, iletişim protokolleri, veri depolama ve daha fazlası için yapılandırılmış veri serileştirmesi yapmanın dil-nötr, platform-nötr, 5 ve genişletilebilir bir yolu olan Google Protokol Tamponu ile uyumludur.

DApp Geliştirme

 API'sı
TRON ağı, Tam ve Kompakt Düğümler aracılığıyla ağ ile etkileşim kurmak için 60'dan fazla HTTP API ağ geçidi seçeneği sunar. Buna ek olarak, TronWeb, geliştiricilerin akıllı sözleşmeleri kullanmasına, blok zinciri durumunu, blok zinciri isteklerini ve sözleşme bilgilerini değiştirmesine, DEX'te ticaret yapmasına ve daha fazlasına izin veren API işlevlerini içeren eksiksiz bir JavaScript kitaplığıdır. Bu API ağ geçidi yerel privatenet, Shasta testnet veya TRON Mainnet'e yönlendirilebilir.
 Ağ
TRON, Shasta ve Mainnet test ağına sahiptir. Geliştiriciler ağa düğümler kullanarak bağlanabilir, TronStudio aracılığıyla etkileşim kurabilir veya API'yi TronGrid hizmeti aracılığıyla kullanabilir. TronGrid hizmeti, tüm dünyadaki AWS sunucularında barındırılan bir düğüm koleksiyonundan oluşur. DApp geliştirme arttıkça ve API çağrı hacmi arttıkça, TronGrid API trafiğindeki artışı azaltmayı başarır.
 Araçlar
TRON, geliştiricilerin yenilikçi DApp'ler oluşturmalarını sağlamak için bir dizi geliştirme aracı sunar. TronBox, geliştiricilerin akıllı sözleşmeleri TronWeb API'sı üzerinden test etmesine ve kullanmasına izin veren bir çerçevedir. TronGrid, geliştiricilerin TRON ağına kendi düğümlerini çalıştırmak zorunda kalmadan erişmelerine izin veren yüklü ve barındırılan bir API hizmetidir. TronGrid, Shasta testnet ve TRON Mainnet'e erişim sunar. TronStudio, geliştiricilerin Solidity akıllı sözleşmelerini derlemelerine, dağıtmalarına ve hatalarını ayıklamalarına olanak tanıyan kapsamlı bir Entegre Geliştirme Ortamıdır (IDE). TronStudio, dağıtımdan önce akıllı sözleşmeleri test etmek için özel bir yerel ortam oluşturan tam bir iç düğüm içerir. TronWeb API kitaplığı, geliştiricileri JavaScript'e sarılmış çeşitli HTTP API çağrı seçenekleri aracılığıyla ağa bağlar.
Kaynaklar
TRON Developer Hub, TRON ağı üzerine inşa etmek isteyen geliştiriciler için tasarlanmış kapsamlı bir API dokümantasyon sitesidir. Geliştirici Merkezi, TRON'un yüksek düzeyde kavramsal bir anlayışını sağlar ve kullanıcıları ağla ayrıntılı etkileşimler konusunda yönlendirir. Bu kılavuz, geliştiricilere düğüm kurulumu, dağıtımı ve akıllı sözleşmeler, API etkileşimleri ve uygulamaları, DApps örnekleri oluşturma ve her geliştirici aracını kullanma ile etkileşim konusunda rehberlik eder. Ayrıca, geliştirici topluluğu kanalına Discord üzerinden erişilebilir.
Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın:
Web sitesi: https://tronufo.me/?r=TUAVvVzv4PkrMWzDmefyvsMS25aj5HCiTj
Telegram: https://t.me/TronUFOWorld

Yazarlık Bilgileri

Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar