Altini Blockchain ile Birlestiren Proje Gdigit

Yeniliklere açılan bir günden herkese merhaba! İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere sunmayı düşündüğüm GLDS blockchain teknolojisine dayalı çözümler sunuyor.

İnsanlık altınla tanıştığından, bu değerli metal giderek daha fazla talep görüyor. Altın madenciliği alanının uzun zamandır çeşitli türlerdeki hileli faaliyetlerle ilişkili olması şaşırtıcı değildir. Birçoğu, daha da fazla para kazanmak için boşluklar kullanmaya çalışır.
Yeni bir örnek: Ocak 2020'de Magadan Bölgesi'nde yerel altın madencileri, altın madenciliği için yıllık rekor kırdı. Toplamda, 2019 boyunca 46.36 ton değerli metal çıkarmışlardı. Ve 2 ay sonra, Mart ayında, Magadan Bölgesi'ndeki iki altın madenciliği işletmesi vergi iadelerindeki hileli eylemlerden hüküm giymişti. Devlete verilen hasarın 23 milyon ruble olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca Mart ayı haberine göre, bu bölgede 5 kanal yasadışı altın taşımacılığı ortaya çıktı ve durduruldu: 32.5 kg metal ele geçirildi.
Büyük para genellikle sahtekarlıkla ilişkilidir ve altın madenciliği de bir istisna değildir. Bununla birlikte, bugün, yeni teknolojilerin geliştirilmesi ile, bu alanda sahtekarlıkla mücadele etmenin zorlayıcı yolları vardır. Bu yöntemlerden biri, blockchain teknolojilerinin kullanılmasıdır. Örnek olarak GLDS projesini kullanarak altın madenciliğinde kullanımlarının avantajlarını inceleyelim.

Sağladığı Avantajlar

Blockchain, merkezi olmayan, doğrulanabilir ve değiştirilemez bir dijital kayıttır. Pratikte, bu kavram herkesin görüntüleyebileceği ve doğrulayabileceği, ancak kayıtları değiştiremediği ve silemediği ortak bir veritabanını ifade eder. Böyle bir sistem, altın tedarik zincirlerinin çıkarılmasında ve oluşumunda sahtekarlığı azaltmak için çeşitli avantajlar sağlar.
Blockchain kullanımı sayesinde, altın madenciliği prosedürü daha şeffaf ve halka daha erişilebilir hale geliyor. Teknoloji, yasadışı metal madenciliğine son verilmesine yardımcı olabilir ve aynı zamanda insanları haklarının ihlaline karşı korur. Mayınlı altın tamamen izlenebilir olacak.
Tüketiciler bu altını almaları gerekip gerekmediğine karar vermek için gerekli bilgileri alabileceklerdir. Potansiyel müşteriler, olası bir satın almadan önce üründeki kodu tarayabilir ve önceki yolunu izleyebilir. Blockchain sayesinde, ürünün çevre temizliğini, kalitesini ve yasallığını kontrol etmek mümkün olacak.

Altın ve Blockchain'in Birleştirilmesi

GLDS projesi, altın madenciliği alanındaki blok zinciri çözümünü önerdi ve onlara finansal varlıklar sağladı. Proje, her birine 0.02 gram altın sağlanan kripto para birimi - jetonları yayınladı. 1 gram altının şu anki yaklaşık fiyatı 50 $ ve bu hesaplamadan 1 jetonun nominal fiyatı 1 $.
IEO şu anda P2P koşullarında GLDS jetonları satan P2PB2B platformunda devam ediyor. Özel avantajla satın alınabilirler:% 25 bonus ile satılacaklar. IEO 2 Nisan'dan 20 Nisan 2020'ye kadar sürecek.
Toplam 15 milyon GLDS jetonu yayınlandı. 14 milyonu yatırımcılar tarafından satın alınabilir. Çeşitli kripto para borsalarında GLDS'nin zamanlanmış listesi. Ticaret katlarında tokenlerin ortaya çıkmasından sonra, başka bir kripto para birimi için satın alınabilir, satılabilir veya takas edilebilir, ayrıca fiat parası veya altınla çekilebilirler. Kasım 2020'den itibaren şirket, piyasa fiyatından jeton kullanmaya başlayacak. Bu her 3 ayda bir gerçekleşecek.
GLDS hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki linklerden alabilirsiniz:
Web sitesi: https://gdigit.io/
P2PB2B'de token satışı: https://p2pb2b.io/token-sale/GLDS/1

Yazarlık Bilgileri
Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Yorumlar

Popüler Yayınlar