Çeşitli Ödeme Yöntemleri Geliştiriyor Payfrequent

Yeniliklere açılan bir günden herkese merhaba! İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere sunmayı düşündüğüm Payfrequent ödeme yöntemleri hakkında yenilikler geliştiriyor. Bugün ne güzel bir haber! Hepinize bir kripto sevgilisi olarak çok faydalı ve çok anlayışlı olacak başka bir yeni ve harika proje ile geldim, her şeyden önce, size ilgisini gösterecek her şeyi yeterince iyi bir proje sağladığımdan emin olmak için bugün çok araştırma yapıyordum. 

PayFrequent - Home | Facebook

Proje hakkında detaylar

Bugün kripto pazarında çok sayıda stabilcoin var, ancak aynı zamanda bilgi eksikliği ve erişilebilirlik nedeniyle çoğu insan için mevcut değil. Bunun arkasındaki temel açıklama, hemen hemen tüm stabilcoinlerin ücretleri için dışarıdan bir yerli tokene tabi olduğu ve müşterilerin kendi cüzdanlarına erişilebilir tokenleri varsa, muhtemelen harcayabileceğidir.

Ayrıca, blockchain kripto ve çevrimiçi ilgili işletmeler için hala başlangıç yaşı altındadır ve tamamen özerk olması gereken ve herhangi bir harcama yapmak veya kimseye göndermek için herhangi bir yabancı paraya bağımlı olmayan bir öğeyi tanımak zorundayız. Gerekli olan, ücretler için yabancı paralara güvenmeden çalışan ve kendi jetonu olan herkese açık ve güvenilir bir stabilcoindir. PayFrequent'in ona çok iyi verdiği stabilcoinler ile, TOMOZ TRC21'in yenilikçi tercihleri ile herhangi bir yabancı paraya güvenmeksizin herkese açık olabileceğini kabul ediyoruz, tomokhain blok zincirinin bir token standardı, müşteri setlerini ilgili para birimi olarak, hepimiz platformumuza çeşitli ülkelerden ve jeopolitik bölgeden bağımsız olarak herkesin erişebileceğini ve kolayca işletilebileceğini düşünüyoruz.

Özellikleri

Bir şifreleme para birimi vermek için yapılandırılmış bir sistemdir, bu tamamen kendi yerel para birimleri tarafından tasarlanmıştır ve her zaman nominal değerlerine dönüştürülebilir.


Her yerde tutun

Bu özel anahtarla cüzdanından başka bakılmaksızın kimse ile sınırlıdır. Bunların herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde ve herhangi bir kilitleme süresi olmadan harcamak istediğinizde geri çekilebileceğinden ve bakiyenize göre ödül alabileceğinizden şüphesiz.

PayFrequent Ico Review : Digital money for a digital world ...

Saatlik Ödül
Bu, cüzdanımızda yerli paramızı veya herhangi bir para birimini tutan müşterilerimiz için çok ilginç olacak; 1000'in üzerindeki bakiyeniz için saatlik ödül alırsınız ve 500 ila 999 arasındaki bakiyeniz için günlük ödül alırsınız. 5 ila 50 arasındaki bakiyeniz için aylık ödül alırsınız.

Herhangi bir ethereum uyumlu cüzdanda tutanlara Tamamen Bağımsız Bravo ve başka bir token tutmadan herkese gönderin. Göndermek ve almak için başka bir yerel tokene bağlı olmaya gerek yoktur, bu sadece jetonumuzu herhangi bir ETH adresinden ERC20'ye taşımadan önce yerel madalyonumuzdan ücret talep edileceği anlamına gelir.

Kararlı değer
PayFrequent, fiat'ı dijital para birimine dönüştürür, bu da fiat'tan platformumuz tarafından desteklenen diğer dijital para birimlerine dönüştürülebilir. değeri ABD Doları, Euro ve Offshore Hint Rupisi gibi ulusal paraların fiyatına bağlamak.

Tomochain tarafından desteklenen bu yerel token veya Coin, (payfrequent) Tomochain ağında TRC21 token Standard olarak yayınlanmaktadır, böylece Payfrequent / Tomo / Trust Cüzdan gibi Ethereum uyumlu herhangi bir cüzdanda saklayabilirsiniz.

Global işlemler
Para birimimiz (Payfrequent), her bireyin küresel olarak kripto cüzdanınızdan ERC20 / 1'i, işletmeleri ve diğer kullanıcıları destekleyen diğer borsa cüzdan adreslerine geçmesine izin vermek için tasarlanmıştır. Ücretimiz 0.01 kadar düşük, hızlı transfer ve anında onay.

Cüzdanımı nasıl indirebilirim?

Panik yapmayın, cüzdanımız aşağıdakilerden indirilebilir. Google Playstore | App PlayStore web sitesinde de kaydolabilirsiniz.

Cüzdanımız

*Tam KYC ve AML
*Anında E-posta ve Telgraf Bildirimini Kontrol Edin
*Hesabınıza, hesabınıza giriş yapmak ve para çekmek için gerekli olan İki Faktörlü Kimlik Doğrulama (2FA) IP adresinizi bağlayın .
*Tüm çalışanlar ceza ve kredi arka plan denetimlerine tabi tutulur ve istihdamları boyunca arka plan denetimlerine tabidir.
*Şifreleme, şifrelerinizi, kişisel bilgilerinizi ve diğer hassas bilgilerinizi hem aktarımda hem de beklemede korumak için kullanılır.

ayrıca, CEO'yla nasıl konuşabileceğimi bile ekip üyelerimize bağlanmanıza yardımcı olmak için aşağıda bırakacağım bağlantıları takip etmenizi istiyorum.

WEBSITE: https://payfrequent.com/
WHITEPAPER: https://docs.google.com/document/export?format=pdf&id=1AN8KaXF5D6pBaMnOVTz8Ug6JPOsLJBHx2zb6pLvs81s&includes_info_params=true
FACEBOOK: https://www.facebook.com/PayFrequent
TWITTER: https://twitter.com/payfrequent
TELEGRAM: https://t.me/payfrequentbounty 

Hazırlayan: konkordatino

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar