Arttırılmış Gerçeklik Tanıtım Ve Reklamları inLarb

Teknoloji takipçileri için ekstra bilgiler sunacak içerikler üretme çabalarım devam ediyor. Herkese merhaba! Bugün de sizin için yeni haberlerim var. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. 

Sizlere sunmayı düşündüğüm inLarb rakiplerinden daha gelişmiş ödeme seçenekleri sunuyor.

Artırılmış gerçeklik, fiziksel dünyamızı genişleten ve üzerine dijital bilgi katmanları ekleyen teknolojidir. Sanal Gerçeklik'ten (VR) farklı olarak, Artırılmış Gerçeklik, gerçek olanı sanal olanla değiştirmek için tüm yapay ortamları oluşturmaz, bunun yerine gerçek ve sanal olanı tek bir katmanda birleştirir. AR reklamları kapsayıcıdır, yani pazarlamacıların müşterilerle belirli bir duygusal bağlantı oluşturmasına yardımcı olurlar.

Resimler veya bannerlardan farklı olarak, AR reklamları etkileşimli ve gerçeğe yakındır: tüketiciler yalnızca içeriği tüketmek yerine tüketicileri reklamlara entegre ederek bunları görebilir ve hatta onlarla etkileşime girebilir. Ana hedefimiz, müşterilerle en sevdikleri markalar arasında sürükleyici reklamcılıkla bir bağlantı oluşturmaktır.

Markalara, müşterileriyle doğrudan çalışmak, reklam bütçelerini onlara harcamak ve dünyanın herhangi bir yerinde kripto para sadakat ödülü ile ödüllendirmek için kullanabilecekleri devrim niteliğinde yeni bir yaklaşım sunuyoruz. inLarb Network ayrıca topluluk ödülü verecek ve topluluğun etkinlik katılımı için ödüllendirilmesini sağlayacaktır. İşletmeler, inLarb da topluluk güdümlü bir ağ olduğu için, ürünlerinin istenen kitlelerini karşılayacağına dair tam bir güvence ile reklam vermek için harika bir fırsat elde ediyor.

İnLarb nedir?

inLarb Network artırılmış gerçekliğe dayanan bir reklam ve etkinlik platformudur.

Reklamverenlere ve işletmelere müşterilerine kapsamlı bir deneyim sunmak için bir platform sağlayan küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere iç ve dış mekan reklam hizmeti sunmaktadır.

inLarb, reklamverenler, etkinlik organizatörleri, sanatçı, perakendeciler ve topluluk üyeleri için oluşturulmuştur.

SORUNLAR

tüm bilgileri içermek için yeterli değildi. Müşteriler bazen bu kadar az bilgi ile mal veya hizmete geçmekte zorlanırlar

seyirci

Reklamverenler her zaman reklamlarını Times Square veya Shibuya geçişi gibi yoğun bir caddeye koyarlarsa, müşterilere dönüştürülebilecek daha fazla insana ulaşma şansına sahip olurlar, ancak gerçek öyle değildir. Bu yoldan geçenlerin çoğu işe gitmek ya da işten gelmek için acele ediyor, hepsinin reklamları görme şansı yok, aşırı kalabalık olma sorunu ile birleşiyor, bu da reklama bakmayı bırakmayı tamamen zorlaştırıyor.

Maliyet

Mevcut geleneksel açıkhava reklamcılığı çok pahalıdır ve yukarıdaki noktalarla, reklamverenler aslında bu tür pahalı alanlarda listelemekten kâr elde etmeyeceklerdir, çünkü insanlar bombardımana tutuldukları reklam serisini görmek için gerçekten zamanları yoktur.

% 0 Daldırma

Mevcut geleneksel reklamcılık yöntemi yavaş yavaş soluklaşmanın başlıca nedenlerinden biri,% 0 daldırma sunmasıdır. Müşteriler, her zaman daha az yaratıcı ve dolayısıyla daha az ilgi duydukları reklam kampanyasına tam olarak dahil değildir.

ÇÖZÜMLER

LARB, şu anda reklamcılık sektörünün karşılaştığı sorunların dikkatli bir şekilde incelenmesinden sonra, bazı sorunları çözmek için bazı çözümler bulmuştur. Çözümümüz, reklamverenlerin yalnızca reklam bütçeleri için değer elde etmelerine yardımcı olmakla kalmayacak, etkinlik organizatörleri de etkinlik merkezlerinde daha fazla etkileşim yaratacak, aynı zamanda tüketicilerin favori markalarıyla etkileşimli bir ilişki kurmasına yardımcı olacak.

Müşterilerin Katılımı

Müşterilerin katılımı, inLarb'ın çok iyi bildiği reklamların önemli bir yönüdür. Birçok reklam platformu müşterinin katılımından yoksundur ve bu bir problemdir. inLarb, müşterilerin reklamlarla etkileşime gireceği etkileşimli reklam yayınlayacak

Sadık Kitle

inLarb topluluğuna dayalı reklamcılık ve etkinlik planlaması, reklamverenlerin yararına olacaktır. Sadık topluluğumuzla, inLarb sadakat ödülü ile kendi kitlesini oluşturacak. Her platformun başarısı takıma ve destekçilerine bağlıdır,

Düşük Ücret

inLarb Network, Küçük, Orta ve Büyük Kuruluşlara düşük maliyetli reklam ve etkinlik planlaması sunacaktır. Dahili cüzdan ile, işletmelerin işlem için satıcı ücreti ödemesi gerekmeyecek, çünkü hepsi platform yerel jetonu kullanılarak yapılabilir.

Yaratıcılık

inLarb, aşırı reklam içeren sıkıcı kitle yerine, sanat, moda, eğitim ve teknoloji şovlarından çok önemli ve etkileşimli bir etkinlik hazırlayacağız. Bu etkinlikler, hem etkinlik hem de reklam içeriği tükettiklerinden kitleyi etkileşimli tutacaktır.

Tüm kullanıcılar için bir platform oluşturduk

inLarb Network, reklam ve etkinlik organizasyonunun geleceği için bir platformdur

Mevcut çözümler bir seferde sadece bir sorunu çözmeyi önermekle birlikte, ekibimiz sürükleyici ve blockchain teknolojisine dayanan güvenli, kullanışlı ve kullanımı kolay bir ürün geliştirmeye hazırdır. Kolay kripto para ödemeleri entegrasyonu, sürükleyici deneyim ve ödül tabanlı mekanizma içerecektir.

Sonunda amacımız, tüm şirketleri, çalışanları ve işletme varlıklarını, işletmeyi gerçekten verimli, şeffaf, güvenilir ve etkileşimli hale getirecek birleşik bir sürükleyici ekosisteme entegre etmektir.

Laboratuvar Özellikleri

Larb Kullanımı

Reklamverenler İçin

Space Reklam alanı için ödeme

Advertising Reklam kampanyası yürütmek

Sur Anket Ödülü

Service Topluma Hizmet Ücretleri

Sanatçı için

 3D Sergisi

 Verilen hizmet için kabul edildi

Artwork Sanal sanat satışları

Portal Portal sanat şovunu başlatma

Etkinlik organizatörleri için

Space Sanal Alan kiralama

 Reklam kampanyası

 Sadakat ödülü

 Portal etkinliği

Perakendeciler için

Store Sanal mağaza için ödeme

 Sadakat ödülü

Marketing Pazarlama için Ödeme

Goods Mallar için ödeme ve

Geliştiriciler için

Games Oyunlar için ödeme yöntemi

Lan Serbest hizmet

 Sadakat

Portal Portalın Dağıtımı

Topluluk için

Active Aktif rol için Larb edinin

 Portal kapısı ücreti

Stores Mağazalara harcayın

B Gaz ücreti olarak Larb kullanarak başkalarına transfer

Jeton Yapısı

Büyük simge toplam 250.000.000'dan fazla kaynağa sahip olmayacak. Jeton, topluluk üyelerini aktif katılım ve diğer kullanım için ödüllendirmek için kullanılacaktır. inLarb, toplam arzdan 100.000.000 Larb tokeni dolaşımda kalana kadar yanacaktır.


Jeton Satışı

İlk Jeton Teklifimiz sırasında Larb belirteci halka açıklanacak. Larb jetonunun Maksimum arzının% 60'ı halka açıklanacak.

Jeton Adı: Larb

Senedi: LARB

Jeton düzenleyen: inLarb Holdings

Maksimum arz: 250.000.000

Özel satış: 60.000.000

İlk Jeton Teklifi: 90.000.000

Takım ve danışmanlar için jeton rezervi:% 10 (12 aya kadar kilitleme)

Türü: TRC21

Kabul edilen para birimleri: BNB, BTC, USDT, ETH, XLM

ITO minimum alımı: 5 USD

Softcap: 3 milyon dolar

Hardcap: 30 milyon dolar

Fon Dağıtımı

% 45 - Geliştirme

% 35 - Pazarlama

% 10 - Yasal

% 5 - Liste

% 5 - İdari

Jeton Tahsisi

% 60 - Jeton İndirimi

% 20 - Araştırma

% 10 - Takım ve Danışman

% 5 - Hava damlası

% 5 - Yedek

ROADMAP

İnLarb Network'te tek bir odak noktamız var - sürükleyici bir deneyim platformu yaratmak

markalar ve müşteriler arasında etkileşimli ilişkiyi teşvik etmek

Takım ve Danışmanlar

WEBSITE : https://inlarb.com/

TWITTER : https://twitter.com/inlarb

TELEGRAM GROUP : https://t.me/inlarb_network

TELEGRAM BOUNTY : https://t.me/thecryptobm

ANN THREAD : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5257796.msg54676729#msg54676729

MEDIUM : https://medium.com/@inlarb

WHITEPAPER : https://inlarb.com/inlarb_en.pdf

LINKEDIN : https://linkedin.com/company/inlarb

YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCCDn7l-MXhfprWb44yXc4jw

INSTAGRAM : https://instagran.com/inlarb_network

Yazarlık Bilgileri

Hazırlayan: konkordatino

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751


Yorumlar

Popüler Yayınlar