Gelişimin Adı CrypCore


Dostlarım selamlar, yeniliklere açılan bir günden herkese merhaba! İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere sunmayı düşündüğüm CrypCore projesi şimdiye kadar kullandıklarınızdan farklı özellikler içeren bir kripto para.





CrypCore Nedir ?


Kripto pazarına sunulduğundan beri istikrarlı paralar iyi gidiyor olsa da, hala iyileştirmeler var. Crypcore, Crypcore protokollerini ve ödeme gücü sistemini uygulayacak kripto varlıkları geliştirmek istiyor. Dijital kripto varlıklarını birleştirerek kripto alanında fiyat istikrarını sağlamak istiyor. Bu kripto varlıkları fiyat istikrarını sağlamak için bir ödeme gücü protokolü ile güvence altına alınacak.


Crypcore'un fiyatlarının yönetiminde Crypcore'un oynayacağı büyük bir rol olacak. Borsa Crypcore fiyatını belirlemek için ödeme gücü denklemini kullanacak. Alışılmadık bir yöntem olacak, ancak fiyat nispeten istikrarlı olacağından çok etkili olacak.


Crypcore, teknoloji meraklısı olmayan kullanıcılar tarafından da kullanılabilir. Crypcore, web cüzdanları, donanım cüzdanları, komut satırı cüzdanları ve masaüstü cüzdanları da dahil olmak üzere çeşitli platformlar için cüzdanlar sağlayacaktır. Şirket, internet cüzdanını tamamladıktan sonra iPhone ve Android cüzdanları geliştirmeyi planlıyor. Şu anda internet cüzdanı hala büyüyor.


Ve istikrarlı paradan farklı olarak, piyasa oldukça istikrarlı kalacağı için Crypcore'un çok fazla fiyat hareketi olmayacak. Fiyat, piyasa koşullarında belirleneceğinden, Crypcore piyasasında daha az oynaklık olacaktır.



Crypcore tasarım prensibi


Blockchain ve kripto para birimi teknolojisinin nihai hedefi, fiat para biriminin kullanımından büyük ölçüde benimsenmesi ve dikkatinin dağıtılmasıdır. Crypcore, volatilite olmadan istikrarlı fiyatlandırma için istikrarlı bir kağıt paradan bağımsız para sunarak kripto alanının her iki hedefi de karşılamayı taahhüt eder. Crypcore sayesinde kriptografi dünyasında fiyat oynaklığı sorunu olmayacak.


Crypcore Trading, Crypcore maliyetleriyle mücadele etmek için önemli miktarda çalışma gerektirecektir. Bunu yapmak için, Crypcore Exchange'deki her şeyin süslü yapılması gerekir. Son derece basit çözünürlük koşulu, Cryps skorunu belirleyecektir. Tipik istikrarlı madeni paralarda, jetonlar önemli bir dernek tarafından verilir, ancak Crypcore ticareti jeton oluşturamaz ve hepsi madencidir.


Çünkü müşterilerimizin korunması ve güvenliği büyük önem taşımaktadır. Cryps'in nihai hedefi değerini korumak olduğundan, para arzı Crypcore ticareti tarafından çıkarılır ve tutulur. Ticaret tarafından tutulan kasalar kullanım için uygun olmayacaktır.



Crypcore değiştirme


Crypcore borsası, Crypcore fiyat yönetiminde çok önemli bir rol oynayacaktır. Bunu yapmak için, Crypcore Exchange işleri alışılmadık bir şekilde yapmak zorunda kalacak. Çok basit bir ödeme gücü denklemi Cryps'in fiyatını belirleyecektir. Normal istikrarlı madeni paralarda, jetonlar temel kuruluş tarafından verilir, ancak Crypcore borsası jeton oluşturamaz, bunun yerine her jeton çıkarılır. Bunun nedeni, kullanıcılarımızın gizliliğinin ve güvenliğinin çok önemli olmasıdır. Cryps'in değerini koruması için, ilk para arzı Crypcore borsası tarafından çıkarılır ve tutulur. Ticarete ait kriptolar dolaşımda dikkate alınmayacaktır.


İhraççı tarafında çok fazla güç var:


İstikrarlı paralar, ihraç eden kuruluş tarafından her zaman dolaşımdan etkili bir şekilde çekilebilir. Örnek olarak, Omni tether Protokolü, blok zincirinde temsil edilen jetonları verebilir ve iptal edebilir. Crypcore'un dayandığı teknoloji nedeniyle Crypcore ile bu mümkün değildir.


Sürümün üzerine:


En istikrarlı madeni paralarla ilgili en büyük sorun, merkez bankalarının para ihraç ettikleri şekilde ihraç edilmeleri ve aşırı ihraç etmeye ve enflasyona eğilimli olmalarıdır. Dolaşımdaki miktar Cryptonote Protokolü yayın mantığına bağlı olduğundan ve herkes tarafından görülebildiğinden, Crypcore'da bu sorun olmayacaktır.


Kararsız sanal güvenlik:


Sanal güvenliğin kendisi kararsızdır, bu yüzden sabit bir parayı yedeklemek için kullanmak zor ve kafa karıştırıcıdır. Bu makalenin sonunda, Crypcore'un bu sorunu nasıl düzeltmeyi umduğunu göreceksiniz.



Kesinlikle ayarlanabilir:


Sabit sabit fiyatlı Fiat paraları eski bankacılık sistemleri tarafından sıkı bir şekilde düzenlenir ve kısıtlanır.
Pahalı, yavaş hizmetten çıkarma ve alışveriş:


Çoğu istikrarlı para tedarikçisi hesabınıza para aktarmak zorunda olduğundan ve banka masraflarına maruz kalacağınız için istikrarlı paraların tasfiyesi yavaş olabilir. Bazen KYC prosedürlerinden geçmeniz ve bazen de günler sürebilen para transferi yapmanız gerektiğinden satın alma da yavaş olabilir.
Karmaşık akıllı sözleşmeler:


Maker Dai gibi kripto korumalı dijital varlıklarla ilgili bir anlama sorunu var. Sıradan günlük kullanıcılar için, terimler gereksiz yere karmaşık görünebilir. Crypcore, anlaşılması kolay denklem ve parametrelerle çok basit bir ödeme gücü denklemleri sistemi uygulayacaktır.


Kararlı paralar ile kötü anonimlik: Kararlı paralar herhangi bir anonimlik düzeyi sunmaz.




Crypcore nasıl çalışır?


Crypcore, kriptografik olarak güvenli ve gerçekten anonim Cryptonote protokolüne dayanan Monero'dan geliştirilmiştir; Crypcore ekosistemi, fiyat dalgalanmaları ile teminattaki artışı ortalayarak elde edilen istikrarlı bir fiyat parası oluşturmak için ödeme gücü denklemini, saf kripto değişimini ve Cryptonote protokolünü birleştirir.


Bu amaçla, Crypcore, geleneksel istikrarlı paralardan temelde farklı çalışan istikrarlı bir madeni paradır, buna Dinamik Kararlı Para diyoruz. Crypcore, Crypcore borsasında tahsil edilen ücretlerden koruma kazanacak, bu ücretler Crypcore madalyonun teminatına eklenecek, böylece her zaman güvenliği artıracak ve Crypcore'un fiyatını sabit tutacaktır.


İstikrarlı fiyat


Crypcore, fiyatı sabit tutmak için Crypcore değişimini kullanır, bu fiyat zaman zaman şeffaf bir fiyatlandırma mekanizmasına bağlı olarak dalgalanır ve Crypcore teknik incelemesinde ve aşağıdaki bölümde bulunabilir.


Başka bir kripto para birimi değişimi


Investing.com'da, istikrarlı olan ve piyasadaki en yüksek nominal değere sahip 100 milyon $ 'ın üzerindeki herhangi bir para birimini satın alabilirsiniz.


Banka kartına havale


Crypcore, gizli olacak tam doğrulama ile CryptoCurrency satın almak için bir banka kartı kabul eder.


Mevcut


Crypcore, kullanımı kolay ve çok çeşitli insanlar için kolayca erişilebilir hale getiren birçok cüzdana sahiptir. Monero ile işbirliği yapan geliştiriciler Crypcore'u projelerine kolayca entegre edecekler.


Sahtekarlığa karşı koruma


Crypcore güvenlik için 3 katman ve her işlem için bir uyarı kontrol politikası kullanır. Crypcore, dünyanın çeşitli üst düzey şirketlerinden koruma sağlar.


Anonimlik


Crypcore, gizlilik söz konusu olduğunda kripto para piyasasında en iyi varlık olarak kabul edilen Monero'dan geliştirilmiştir, Crypcore halka imzaları, gizli işlemler ve gizli adresler kullanır.


Website: https://crypcore.com/
Whiteaper :https://crypcore.com/crypcore_whitepaper_version_1.pdf
Bitcointalk ANN : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5191919
Reddit : https://www.reddit.com/user/crypcore
Twitter: https://twitter.com/CrypcoreDotCom
Facebook : https://www.facebook.com/Crypcore-106479097438958
Telegram : https://t.me/crypcore_group 


Hazırlayan: konkordatino


Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602


Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar