SPACE-iZ ile Kazanç Fırsatları

image.png

Yeniliklere açılan bir günden herkese merhaba! İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Kira gelirleri yada benzer gelirler mi elde etmek istiyorsunuz sizler için yeni bir fırsat SPACE-iZ platformu çalışmaya başlıyor.

Gayrimenkul Yatırımı Kazançlı mıdır ?

Gayrimenkul operasyonları, iyileştirme, değerleme, reklam, satış, kiralama ve iş, mekanik, özel ve bahçecilik mülk yöneticileri de dahil olmak üzere mülkün çeşitli yönlerini kapsar. Bu endüstri ulusal ekonomiye ve komşularının ekonomisine bağlı olarak değişebilir, ancak insanların sürekli olarak evlere ve kuruluşlara sürekli ofis ihtiyacı duymaları nedeniyle biraz öngörülebilir kalmaktadır. Gayrimenkul, eşsiz bir kaynaktır ve bir tür gerçek mülktür. Gerçek mülkiyet modelleri, arazi, yapılar ve çeşitli arazilerin yanı sıra o arazide kullanım ve memnuniyet ayrıcalıklarına ve her bir iyileştirmeye sahiptir. Kiracılar ve kiracılar, iradelerinin bir parçası olarak kabul edilen arazileri veya yapıları işgal etme hakkına sahip olabilirler, ancak bu hakların kendileri aslında gayrimenkul olarak kabul edilmez.

image.png

Orijinal mülk çok benzer değildir ve münferit mülklerle karıştırılmamalıdır. Bireysel mülk, spekülasyon gibi çürütülemez kaynakları ve bulaşık makinesi gibi mobilya ve ekipman gibi yanılmaz kaynakları içerir. Ayrıca, kiracı bile mülkü ev sahibinin rızasıyla satın alıp sunduysanız, evin bir kısmını mülklerine mümkün olduğunca yakın garanti edebilir. Dünyadaki gayrimenkuller gittikçe daha makul olmayan bir şekilde pahalı hale geldikçe, pazarın dışında değerli olanlar satın alma arzusu nedeniyle kiraya vermek zorunda kalıyorlar. Mevcut yaş çok yönlülük ile iklimlendirilmiştir, bu nedenle birçok ülkede kira standardı haline gelmiştir. Kiralamaya karşı satın alma tartışması, bireysel koşullara bağlı olarak kafa karıştırıcı olabilir. Olabildiğince, kiralama işleminin uzun dönem boyunca toprak sahiplerine fayda sağlamayı bekleme eğilimi.

SPACE-iZ Nasıl Çalışır ?

Başka bir blockchain tabanlı lansman olan SPACE-iZ, konuyu erken bir aşamadan ele alıyor. Yaptıkları her şeyin temel ilkesi, özel şirketlerin müşterileriyle meşru etkileşimidir. SPACE-iZ, erken benimseyenler için yararlı olacak, ancak daha fazla genişleme için bir engel oluşturmayacak bir tokenize yapı oluşturmayı planlıyor. Fikir, kuruluşlara maliyetleri düşüren yenilikçi mekanizmalar sağlamak ve daha sonra son müşterilere bu yedeklemeyi daha ucuz mallar ve işletmeler şeklinde sağlamaktır.

image.png

SPACE-iZ'de bir kiraya karşı satın alma seçeneği planladık. Blockchain kullanarak, leasing'in uzun vadeli bütçe faydaları getirebileceği ve geçici olarak para tasarrufu sağlayabileceği bir yapı oluşturduk. En az karmaşık yapısında, token sahiplerine yatırım mülklerine sınırlı oranlarda erişim sağlayacak veya token yükümlülüğü için ödeme sağlayacak bir blockchain tabanlı semboloji oluşturduk. Jetonumuzun kullanışlılığı yine de teknik incelemede açıklanmıştır, vizyonumuz eko-iskelet yapmak ve jeton sahiplerinin sonunda SPACE-iZ özelliklerinde ücretsiz kira alabileceği bir yere büyümektir.

Gerçekten arzulanan bir çaba olan bu turun ilk aşaması SPIZ Token Teklifi ile başlayacak. Bu, oda kiralama ve ortak yaşam / ortak çalışma bölümlerine odaklanmak için mevcut arazi sahipleri ile dernekler tarafından izlenecektir. Bu sembolizmin sonunda adımlar üzerindeki bazı ana lento için olacağına inanıyoruz. Ayrıca, vakfımızdaki özel ve uzman alanları kullandığımız için sembolojimizin takdiri artacaktır.

SPACE-iZ Ekosistemi

3 merkezi segment, belirteç, sembolik tutucular ve uygulamadan oluşan ekosistemimiz; Vakfımızdaki sınırlı bir birliktelik ve işbirliği alanı ile tamamlanmaktadır.

  • SPACE-iZ belirteci SPACE-iZ belirteci, değerleri ve avantajları belirteç sahipleri arasında taşımak için blockchain'i kullanır.
  • Token Sahipleri Sahipleri jetonlar, SPACE-iZ uygulamasında kaydedilen alan sınırlarını alır ve jetonlarını jeton olmayan tutuculara ödünç alarak kazanabilir.
  • Merkezi olmayan uygulama. SPACE-iZ DApp randevuların organizasyonunu denetler ve SPIZ tokenlerinin değişimini teşvik eder.

SPACE-iZ aşaması, mülkleri yeniden listeleme ve kontrol etme, sahipler ve konut sakinleri için kar sağlama fırsatı sunar. Jeton sahipleri çevrenin bir parçası olurlar ve jetonlarını ek ücret karşılığında ödünç alabilirler.

Jeton Faydaları

image.png

Sahipleri arasında Acces uzay jeton kazançlı kira anlaşması almak

sahipleri arazi jeton kendi belirteçleri borç alarak maaş alıyorlar

Blockchain Kullanarak Akıllı Sözleşme Güvenli Yönetim

image.png

Amazon'un kitap satışlarına odaklanmaktan başlayarak ana vizyonuna benzer şekilde, SPACE-iZ karşılaştırılabilir bir metodoloji uyguladı ve çabalarını gayrimenkul üzerine odakladı, açıkça bir arada var oldu / işbirliği yaptı ve kısa işleri yürüttü ... Bu kuruluştan başlayarak, ekosistem ülkenin farklı bölgelerinden bağımsız şirketlere izin verilmeden önce geniş bir yelpazede gayrimenkul mülklerini kapsayacak şekilde genişletilecektir.

SPACE-iZ ortamı uygulamanın etrafında dönecektir. Bir mülk parçası ile planlanan uygulama, kiracı bulma ve izleme, kira toplama ve destek sıralama dahil toprak sahiplerine ve teknisyenlerine yardımcı olacaktır. Temel olarak, mülk izlemenin idari tarafını basitleştirerek, uygulama sahibinin kritik maliyetlerinden tasarruf sağlayacaktır. Uygulamanın sahipler için kullanılmasına izin verilecek, ancak karşılığında SPACE-iZ token sahiplerine sınırlı fiyatlar sunmak zorunda kalacaklar. Jetonun geçiş için bir engel haline gelmemesini sağlamak için, token olmayan sahipleri, sahiplerinin sunduğu limitleri almak için bir ücret karşılığında jeton alabileceklerdir. Böylece, SPACE-iZ tüm katılımcıların yararlanacağı bir eko-platform yaratacaktır.

SPACE-iZ şu anda IEO'sunu tanıtan tokenler satmaktadır. Sembolizmin kendisinin iki temel avantajı olacaktır: birincisi, sembollerin sahipleri sahnede kolaylık konusunda kısıtlamalar alacak ve ikincisi, sembollerin sahipleri tokenlerini diğer insanlara verebilir ve bir ücret talep edebilir. Bu, SPACE-iZ uygulaması içinde basit bir onay işlemi kullanılarak yapılacaktır.

Website: https://space-iz.com/
Whitepaper: https://space-iz.com/get-whitepaper.html
Telegram: https://t.me/spaceiz1
Facebook: https://www.facebook.com/SpaceIZ1/
Twitter: https://twitter.com/Space_IZ1

Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar