Yeni Nesil Finans Teknolojisi PayPDM

Yeniliklere açılan bir günden herkese merhaba! İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere sunmayı düşündüğüm PAYPDM finans sektörüne yönelik bir proje ve temel olarak 3 alanda çalışacaklar. Bunlar FinTrade, CryptoLending, Gaming.


Her geçen gün daha fazla insan geleneksel nakit kullanımını azaltmakta ve elektronik paraya geçmekte ve NFC teknolojisine sahip banka, kredi kartları ve cep telefonları ile ödeme yapmaktadır. Bir yandan, bu, birçok işletmenin yürütülmesini ve taraflar arasındaki etkileşim sürecini büyük ölçüde basitleştirir.

Mevcut bankacılık sisteminin, özellikle kullanıcılar için en büyük dezavantajlarından biri, müşteri fonlarının tam şeffaflığını ve güvenliğini sağlamayan ve bunları üçüncü taraflara aktarabilen ve satabilen bu sistemin merkezi temelidir. Bu durum eninde sonunda tamamen güvensizliğe ve alternatif ödeme sistemlerini aramaya yol açabilir.

Bu nedenle, geleneksel ödeme sistemlerinin mevcut eksikliklerini ortadan kaldırabilen ve kullanıcıların çıkarlarını daha fazla dikkate alan blockchain teknolojisinin ortaya çıkışını görmek doğal ve şaşırtıcı değildi. Bu yeniliği göstermenin çarpıcı bir örneği, dünyanın her sakininin bir hesap açabilmesi, herhangi bir hacimde dünyanın herhangi bir noktasına transfer olabilmesi, ademi merkeziyet sağlayarak tamamen gizli kalması sayesinde bitcoin kripto para birimidir!

Bu buluş aktif olarak gelişmektedir ve çeşitli yönlerde kullanıcılar için gittikçe daha ilginç, benzersiz ve kullanışlı hizmetler sunmaya başlamaktadır. Ethereum, katılımcılar arasındaki güven konusunu ele alan ve fonlarının kaybolmasını ve çalınmasını önleyen dijital ekosistem akıllı sözleşmeleri verdi. Blockchain, uygulamaya başlayan projelerden tam şeffaflık ve hesap verebilirlik sağlar. Artık merkezi olmayan finansın yapısı, merkezi olmayan ağlara ve herkese açık sistemlere dayanan finansal araçlar olan ivme kazanıyor ve merkezi kuruluşlara güven ve bağımlılık ihtiyacını en aza indiriyor. PayPDM projesi bu konsepti geliştiren bir şirkettir.

PayPDM aracılara ihtiyaç duymayan merkezi olmayan bir finansal sistem geliştirir. Protokol, her anlaşmazlığın olası çözümünü belirler ve kullanıcılar, kişisel mevduatlarının yönetimi ve kontrolü altında güvenli bir şekilde tutulur. Her şeyden önce, bu, ürün sağlama ve kullanma maliyetlerini ve masraflarını azaltır, birçok kişi için daha sorunsuz ve kullanışlı bir finansal sistem oluşturmanıza izin verir, bu da hem bürokratik hem de bölgesel kısıtlamaları ortadan kaldırır.

Platform aynı zamanda FinTrade işlevini herkese umut vaat eden çeşitli girişimlere yatırım yapmak ve dijital para birimleri satın almak için uygun bir fırsat sağlamak için uygular, böylece kar elde etme ve yatırım portföylerini daha optimal ve yetkin bir şekilde çeşitlendirme olasılığı artar.

Bu kavram herkes için açıkça önemlidir, çünkü 2016'nın sonundan bu yana kripto para birimi varlıklarını ticaret ve satın alma konusunda deneyimim var ve yatırım araçlarının seçimine çok dikkatli bir şekilde yaklaşılmalı, çünkü bunların% 90'ından fazlası varlığını durdurdu veya yavaşlattı geliştirme, PayPDM, avantajları sayesinde bu süreci önemli ölçüde basitleştirir.

PayPDM ekosistemi şu anda şeffaflık ve güvenlik sağlarken, bu alanlardaki ilgili katılımcıları çekebilecek ve bulabilecek CryptoLending, FinTrade ve Gaming şeklinde üç ana bölümden oluşmaktadır. Kripto para yatırmanın, anlık işlem hesaplamaları, dijital varlıklarda hesaplama yeteneği ve kredi kontrollerinin olmaması şeklinde geleneksel bir kredi sistemine göre birçok avantajı vardır.

Şirket çalışmalarına 2017 yılında başladı ve şu anda jetonların ön satışını gerçekleştiriyor, satın alma formunu aşağıdaki bağlantılardan bulabilirsiniz. Sonuç olarak, DeFi zaten merkezi borsaları aşan ve bunlarla rekabet eden bir ciroya sahip çalışan bir ekosistemdir. 

Bağlantılar:

Website: https://paypdm.org/

Telegram group: http://t.me/paypdmofficial

Whitepaper: https://paypdm.info/wp-content/uploads/2020/05/PAYPDM-COIN-PYD.pdf

Token pre-sale form: https://forms.gle/jkeHNzZ17wCYF2yQ9/

Bitcointalk ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5255627.0

Facebook: https://www.facebook.com/PayPDM/

Twitter: https://twitter.com/paypdmofficial

Medium page: https://medium.com/@paypdm

Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCIWHMfG8aB7xwEbcIqrnplQ


Yazarlık Bilgileri

Hazırlayan: konkordatino

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar