Altın Ticareti İçin Yeni Opsiyon DigitalGold

 Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere sunmayı düşündüğüm DigitalGold altın ticareti için yeni opsiyonlar sunuyor.

image.png

Altına para yatırmanızın nedenleri

Altın, zamanla girmesi gereken iyi fonlardan biri olarak kaldı. Altın her zaman kıt, uzun bir süre boyunca yeni zirvelere ulaşan değerli bir meta olmuştur. Örneğin, tüccarlar, hükümetler ve kuruluşlar aracılığıyla Altın fiyatları üzerine yerleştirilen en yüksek oranlı fiyatla artış göstermiştir. 1970'lerde, bir ons altın 39 dolardan fiyatlandırıldı. Daha sonra, 2019'da bir ons altın için 1.509 $ 'a kadar yükselen ücretlerle, yavaşlama belirtisi yok.

Yıllar boyunca elde edilen muazzam karlara rağmen, insan kitleleri oynaklığı nedeniyle yaklaşık olarak yatırım yapmaya şüpheyle yaklaşıyor - ücretler yükseliyor ve alçalıyor çünkü ücret piyasaların yardımıyla dikte ediliyor. Yatırım yapma konusunda meraklı olanlar için, altının doğası gereği fütüristik olduğu için uzun vadeli bir finansman olduğunu anlamaları gerekir.

Altın, yüzyıllardır sürekli olarak var olmuştur ve sahip olunması gereken ve ücret veya değer depolaması olarak kullanılan türünün tek örneği örneklerde olmuştur. Enflasyon yardımı ile ücret olarak etkilenen Amerika Birleşik Devletleri $ - dolar ile karşılaştırıldığında daha yüksek. Tüm fiat para birimleri eğilimli ve enflasyondan muzdarip. Zaman içindeki gelgitler, altın fonlarının uzun vadede karlı olduğunu gösterdi. Miktarla sınırlı olduğu için toplu basılamadığı için daha yüksektir. Altın, çok sayıda varlık ve zaman tüketen madencilik yoluyla en basit şekilde elde edilir.

image.png

Nasıl yatırım yapılır veya altın alınır

Geleneksel yöntem bedensel altın satın almak ve güvenli bir şekilde muhafaza etmek için bir finans kurumunun kasasında saklamaktır. Ayrıca bir Borsa Yatırım Fonu (ETF) ile dünya çapındaki envanter borsalarında satılabilir. Bu, modern zamanlarda popülerdir ve altını tutmak için bankaya gitme zorunluluğundan kurtarır.

image.png

Geleneksel finansmanla ilgili sorunlar

Borsa / borsalardaki faaliyetler, sizi kara para aklama gibi sorunlardan kurtarmak için güzel ayrıntılı bir KYC sistemi kullanan müşterilerle yakından düzenlenir. Banka beyannamesi, kâr ispatı, özel kimlik bilgileri ve farklı belgeler istenebilir. Bazen alıcılar, kendi adlarına takas etmek için yasal olan bir komisyoncu veya kuruluş aracılığıyla da altın satın almak zorunda kalabilir. Bu aracıların veya işverenin örnekleri, Endeks fonu veya Hedge Fonlarıdır. Bu yapılar, ortalama bir adam için yüksek fiyatlı ve karmaşıktır.

Altın finansmanına çözüm: GOLD Stablecoin

Altın finansmanı için maksimum gerçekçi teknik Digital Gold - Stablecoin'dir ( https://gold.Storage/en/domestic ). Kullanıcıların sanal bir düzende altın satın almasına izin veren blok zincirine dayanan bir ERC-20 belirtecidir. Her bir GOLD jetonu, bir gram% doksan dokuz.99 en iyi altının aynısıdır ve ticari işletmenin kasalarında saklanan fiziksel altınla desteklenir. Geleneksel borsa ile ilgili karmaşık stratejileri denemeden altına yatırım yapılmasını sağlar.

GOLD belirteci, altının değerine sabitlenmiştir, bu da onu diğer kripto para birimlerine kıyasla daha az riskli kılar. Alıcıların fiziksel altın almaktan korkmalarının nedenlerinden biri, çok ağır olduğu ve yer kapladığı için depolamaktır.

image.png

Bununla birlikte, Digital Gold, blockchain kullanırken tüm korkulara ve şüpheciliklere mükemmel bir strateji sunar. Blockchain temelli altın çalınamaz veya hacklenemez ve taşıyıcı ile altın ticareti anonimdir. Kullanıcılar, alışveriş yapmadan ve coğrafi kısıtlamalar olmaksızın, istedikleri gibi harika bir fiyatla satın almalı veya tanıtım yapmalıdır. Bu görevin bir diğer kazanımı, satın alma ve satış için işlem masraflarının olmamasıdır. Ethereum blockchain ile anında, anında işlem yapılmasını sağlayan tüm işlemler geri alınamaz.

Digital Gold, yatırımlar ve portföy çeşitlendirmeden hızlı ve karlı işlemlere kadar hedeflerin genişletilmesi için en güvenli ve maksimum güvenilir ve pratik platform olarak kendini konumlandırıyor.

Bağlantılar:
Website: https://gold.storage/

Market: https://gold.storage/en/market

Facebook: https://www.facebook.com/golderc20

Twitter: https://twitter.com/gold_erc20

Medium: https://medium.com/@digitalgoldcoin

Telegram: https://t.me/digitalgoldcoin

Hazırlayan: konkordatino

Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar