DeFi Dünyasına Hızlı Giriş YFIR

 Herkese selamlar! Yeni haberlerle karşınızdayım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut.



Decentralized Finance (DeFi) Hakkında

DeFi, ağırlıklı olarak bilgisayarlı kaynaklar ve anlaşmalara, sözleşmelere ve Ethereum'a dayalı merkezi olmayan uygulamalara (DApps) atıfta bulunan "merkezi olmayan finans" ifadesinin bir kısaltmasıdır. Daha az karmaşık terimlerle, Money Lego gibi sıralanabilen blockchain tabanlı parasal programlamadır.

Ethereum DeFi biyolojik sisteminde bulunan unsurları ve yönetimleri bulmak için, ünlü bir DeFi akıllı sözleşmede teminat altına alınanların mevcut değerini izleyen DeFi derecelendirmelerimize göz atabilirsiniz.

Bilgisayarlar uzun süredir her endüstriyi rahatsız ediyor. Her ilerleme geçmişe doğru genişler ve bilgisayarlı unsurlar ve yönetimler daha karmaşık hale gelir. İnovasyon yoluyla dünyaya ihtiyaçlarımızı karşılayan yiyecekler sağladık. Gelişmiş meslektaşlardan ev robotiklerine kadar programlar artık günlük hayatınızın birçok bölümünü etkiliyor.


Maksimum Gelir Elde Etmek

Geçtiğimiz ay, giderek artan bir şekilde yEarn Finance veya yearn.finance olarak bilinen büyük bir değer artışının ardından, daha görünür hale geliyor. Özellikle, Yearn Finance'in YFI jetonu bir önceki ay% 1000'in üzerinde sular altında kaldı. Bu nedenle, birçok kişi "yıllık finansın ne olduğunu" merak etmeye başlıyor. Geç Aşama, YInsure Finance jetonlu savunma makalesini gönderdikten sonra popülerlik kazandı, eşlik eden makale bir şekilde Yıllık Finansman aşamasının oluşumuna yol açan önemli noktaları araştırıyor.

yEarn, token basımını kolaylaştırmak için Curve, Compound, Aave ve dYdX gibi DeFi kurallarını kullanır. Aşağı yukarı, en iyi kârı bulmak için likiditeyi DeFi evreninin farklı bölümlerine yönlendiren karmaşık bir sözleşmedir. Long, muhtemelen yPool on Curve için en popüler olanıdır.

Krone, DeFi'nin normal bir insan için fazla kafa karıştırıcı olduğunu söylediğinde haklıydı. Döngüyü yeniden şekillendirebilen ve müşteriye üstün bir deneyim sunabilen herkes, büyük tahsisatı artırırken mükemmel bir başarı potansiyeline sahiptir. Ve herhangi bir Verim Tarımı metodolojisinin önemli düzeyde tehlike içerdiğini akılda tutarak, yEarn bu yıl genellikle sınırlı tehlike ile bazı makul getiriler sağladı. Bununla birlikte, bir müşteri yGov'da BPT jetonlarıyla oynadığında, gizli kaynağın altında yardımcı katmanlar vardır. Bu, zincirde yalnızca bir bağlantı varsa, bunun iyi bir metodoloji olduğuna neredeyse hiç karar vermeyen işlerin kötü gidebileceği anlamına gelir.

André Krone, herhangi bir yardım almadan Ethereum'da bir kar biriktirme aşaması olan yearn.finance'ı (yEarn) yarattı. Uzun zamandır APY'lerin müşterileri için artmasını bekleyen bir kongre ortamına dönüşmüştür. Bu, Compound'un COMP markasının yayılmasıyla başlayan artan çılgınlığı etkiledi. Long, token kredilerini teşvik etmek için Curve, Compound, Aave ve dYdX gibi DeFi anlaşmalarını kullanır. Temel olarak, en iyi kârı bulmak için DeFi evreninin çeşitli bölümleri için likidite alan modern bir sözleşmedir.

Yearn.finance veya yEarn, aynı zamanda da adlandırıldığı gibi, yıllık finanstan oluşturulan ve ek olarak ytrade.finance, yliquidate.finance, iborrow.finance ve yswap.exchange'i içeren tam bir biyolojik sistemdir. Uzun vadeli DAI, USDC, USDT, TUSD ve SUSD Stablecoins. DeFi yeni başlayanlar yEarn'i kafa karıştırıcı bulabilir. Ayrıca, görev için belge eksikliği nedeniyle bu, gizlilik bileşeninin dahil edilmesine neden olabilir. Ancak fikir çok basit. Uzun süre desteklenen stabilcoinleri hangi kaynak havuzunun en iyi getiriyi sağladığına bağlı olarak Bileşik, Aave, dYdX ve Curve arasında taşır.

Long, muhtemelen yPool on Curve için en popüler olanıdır. Müşteri tokenleri sakladığı anda, "yüksek getirili tokenlara" (yToken, örneğin yUSDC, yUSDT ve yDAI) dönüşür. Bu, müşterinin standart borç verme maliyetlerinin yanı sıra suçlayıcı Curve maliyetlerini almasına olanak tanır. DeFi alanı ve yPools genelinde birçok segmentte uzun vadeli likidite, 2020'de mutlak en iyi kredi oranlarını elde etti.

Kriptodaki en merkezi olmayan işlerden biri olarak uzun zamandır tanınmıştır. Aynı zamanda erken benimseyenler tarafından görülen yüksek APY için "Bitcoin DeFi" olarak da bilinir.

YFIR Çalışma Prensibi


Bir havuz olarak düşünün. Belirtildiği gibi, müşteri bu havuzdan varlıkları depoladığı veya geri çektiği herhangi bir noktada, akıllı sözleşme APR'yi kontrol eder. Peygamber gibi çalışıyor, ama gerçekten değil. Geleneksel anlamda yTokens'ten peygamber olarak bahsetmese de, onlardan "APR Kahinleri" olarak bahsedip bahsetmemesine bakılmaksızın. Paranızın karşılığını en iyi şekilde almak isteyen bir robot gibi zincirdeki verileri standartlaştırırlar. Ayrıca, finansmanı olması gereken yere taşımak için keskin anlaşmalarla tamamen bilgisayarlıdır.

Diyelim ki bir DAI havuzu var. Müşteri daha fazla DAI depoladığı anda, akıllı sözleşme Oracle APR'ye en önemli APR'nin nerede olduğunu sorar. APR peygamberin Aave olduğunu söylemesi durumunda, DAI tokenlerini Aave'ye taşıyacaktır. Bu şekilde müşteri geri tepebilir ve Euwe'ye ilgi duyabilir.

Yılın Kurtarılması #DeFi Enterprise, ilk etapta ağın etrafında toplanmıştır. Genelde büyük erzaklar, kızların bıraktığı maceralar veya kızların tüm hisselerini satmaları nedeniyle değerde büyük düşüşlerle karşılaştık. Giriş olarak toplam 9.000 YFIR zarif bir şekilde akıyor ve 2 yılda 30.000'e ulaşacak.

Token Bilgileri:

  • YFIR bir ERC-20 belirtecidir.
  • 9000 başlangıç ​​sirkülasyon gücü
  • Enflasyondan kaçınmak için 2 yılda ulaşılabilecek 30.000 toplam arz
  • 3 depolama USDT, USDC, DAI
  • Her bir paket sözleşmesi, iki yıl içinde dağıtılacak olan 3.000 YFIR içerecektir.
  • Topluluk tarafından her biri 2 yıllık sürüm süresine sahip 3.000 jetonla karar verilen 3 yeni kasa
  • Yanma mekanizması

Ön satış jetonları:
1 YFIR = 0.1111 ETH
Satış öncesinden sonra iade teslimatı 9000 YFIR
2 yıl sonra maksimum teslimat 30.000 YFIR
Başlangıç ​​Piyasa Değeri 900.000 $ 'dan fazla

Tokenomics: Ön satış:
9000 YFIR Uniswap
likiditesi: 1000 YFIR Havadaki düşüş
: 1000 YFIR
Oranı 2 yıllık periyot 18.000 YFIR
Pazarlama: 1000 YFIR

Jetonların ön satışı https://bounce.finance/ üzerinden yapılacak ve ön satışın başlamasından önce kullanıma sunulacaktır.
Ön satışın sonunda, belirteç Uniswap Liquidity 1000 YFIR'e ve ETH'deki eşdeğerine dağıtılacaktır.

Ayrıntılar:
Web sitesi: https://yfir.finance/
Telegram: https://t.me/yfirecovery
Discord: https://discord.gg/f7YGcFz
Twitter: https://twitter.com/YearnRecovery

Hazırlayan: konkordatino

Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar