Yatırımcılar İçin Gelecek Burada Crowdsale Network

 Herkese selamlar, yeni haberlerle karşınızdayım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm Crowdsale Network yeni başlayacak şirketler ve yeni başlangıçlara yatırım yapmak isteyen kullanıcıların iletişimini arttıracak bir platform.

image.png

CROWDSALE NETWORK Kuruluş Amacı

Daha önce Crowdsale Network'e katılamayan yatırımcılar da dahil olmak üzere herkes için basit ve erişilebilir hale getirerek, ICO'ların yardımıyla yeni başlayanlara yatırımları çekmeyi daha kolay hale getirdi ve Crowdsale Network, sürekli olarak uygun projelerde ve tüm yatırımlara hazır olacak. gerekli kaynaklar Crowdsale Network, pazar için büyük bir potansiyele sahip olan uygulamasında güvenilir bir köprü olacaktır.

image.png

Nasıl Çalışır ?

Proje sahtekarlığını önleyecek ve tüm ilgili yatırımcıların fonlarını ve itibarını koruyacak başlangıç ​​ve artan finansman mekanizmalarını seçmek için benzersiz bir algoritmanın geliştirilmesi. Hepsi Crowdsale Network, ICO'ların maliyetini önemli ölçüde düşürmek için tasarlanmış bir ICO proje platformu başlattığı için, Crowdsale Network platformuyla, tüm "CSN" token sahipleri jetonu VQ Education "vq-coin" eğitim platformundan hediye olarak alacak ve ayrıca Crowdsale Network platformu aracılığıyla ICO'ya gönderilecek tüm girişimlerden jeton alacaklardır. Peki, platformun tüm katılımcıları, yeni bir başlangıcın başlatılmasından sonra her seferinde fırsata sahip olacak veya bir start-up önderlik ederse, CSN token sahipleri için CSN Pay cüzdanlarında sürekli ve anlamlı bir şekilde yeni bir token görünecektir.

Başarılı bir ICO ve BTC veya ETH'de 10 milyon dolar çekerse, Crowdsale Network platformu, artırılmış sermayenin% 10'unu bir komisyon alacak ve bunun% 5'i BTC / ETH şeklinde ve% 5'i bu şekilde başlangıç ​​belirteçlerinin biçimi, böylece platformun% 100'üKârları, CSN Pay cüzdanında zorunlu CSN token depolamasına sahip CSN token sahipleri arasında dağıtılacaktır, böylece tüm CSN token sahipleri, aday başlangıcı ve BTC almaya devam etmek için cüzdanda tutacaklarından tokenlerini satmadıkları için karlı olacaktır. Herkes için ödül olarak ETH jetonları Daha fazla yeni başlangıç ​​jetonu satmak için, herkes girişimin başarısıyla ilgilenecek ve projenizin tanıtımına aktif olarak katılacak ve böylece herkesi cesaretlendirecek Bu şekilde, tüm taraflar faydalanacaktır. bir ekosistem ve Crowdsale Network platformu bir franchise sistemi üzerinden geliştirileceği için daha verimli bir şekilde gelişecek, bu şekilde platformun çıkarlarını farklı bölgelerde temsil etmek için temsilciler lisans satın alabilecek,CSN Online Store, farklı kullanıcılar için farklı ürünler ve hizmetler sunacaktır.

Bu nedenle, ilk madeni para tekliflerindeki artışla birlikte, sayılar her geçen gün artmaktadır, Crowdsale Network, kitle kaynak operasyonunu herkes için basit ve tamamen güvenilir bir süreç haline getirecek araçlar ve kaynaklar aracılığıyla yeni başlayanları güçlendirecektir. piyasa, ekonomik, şeffaf çekmeyi amaçlayan ve tüm yatırımcılara güven veren bir platformdur. Platformda kitle fonlaması kampanyalarını yönetmek isteyen girişimler, platform gereksinimleri hesaplarına kaydolmak zorunda kalacaklar, böylece CSN La bs'nin çeşitli ofislerinden merkezi olmayan uzmanlardan oluşan ekip ödül kampanyası operasyonlarının yürütülmesinde yardım sağlayacağından sürece daha fazla güvenilirlik sağlayacak.

image.png

Yatırımcılar ve Şirketler İçin CROWDSALE NETWORK

Yatırımcıları bulmasına yardımcı olmayı amaçlayan blockchain tabanlı bir platformdur. Çalışma işimizi dijitalleştirin, kitle fonumuz yeni bir tane - seçim boyut kalmış. Crowdsale.Network, DAO'dur (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon). Projeler otomatik olarak eklenmekte, seçilmekte ve üretilmektedir. Platformumuzda çalışın ve VIP iş melekleri gövdeuna katılın. Dünyaca ünlü projelerin Bounty ve AirDrop kampanyalarına katılın. Biz Crowdsale.Network'üz. Birlikte dünyayı değiştireceğiz. ICO'dan önce proje seçmek için benzersiz bir algoritma. Projeler pazarlama ve paketleme masraflarını azaltır. Dünya ülkelerindeki temsilciliklerimiz bizim çalışan uzmanlarımız sayesinde bize sağlayabilir.

City Advisor lisansının sahibi, iletmek bir CSN Laboratuvarı açmak için geliştiriciler, pazarlamacılar ve diğer gerekli uzmanlardan bir ekip oluşturma hakkını elde eder. Platformumuzdan bir laboratuvar oluşturmak ve yeni reklâmları profesyonelce ve bu görevi seçin.

CSN Labs'ın inovasyon geliştirme merkezlerini genişletme ihtiyacının farkındayız, dünya yani yeni laboratuvarlar açmaya hazırız. Bu tür merkezler, yeni girişimlerin seçiminde ve geliştirme görev dağılımına yardımcı olacaktır. Laboratuvarlarımızın / merkezlerimizin personeli, platformumuzun tüm etkinliklerinde eğitim alma konusunda deneyim bir fırsata sahip olacaktır. Şehir danışmanı statüsüne sahip olan olarak bizden hızlı ve alın eğitim alabilirseniz, yardım alma fırsatına sahip olacaksınız. Her proje için ayrı ayrı deneyecekler.

İşleyiş:

1800 CSNP - danışman lisansı;
9000 CSNP - aracı lisansı;
45000 CSNP - iş ortağı lisansı;
90000 CSNP - Şehir Danışmanı Şehir lisansı.

Daha önce, temsilcilerimizi lisansların tavsiye satışları için ikramiye ile ödüllendirdik. Simdi onu sey degiyor. 23 Mayıs 2018'den itibaren tavsiye bonusları devre dışı bırakılacaktır. Bundan böyle temsilciler, platformumuza yeni girişimlere katılarak ödüllendirilecek. Başlangıçlardan tokenlar veya madeni paralar, bildiodaki token nakil göre Crowdsale Network'ün lisanslı bilgi verilecektir. Temsilciler, kendileri için ek bir bonus olacak AirDrop programına katılacaklar. Platformumuzdan yararlanırsanız, memnuniyetle paylaşacağız.

Gerçekten ilginç girişimler arayışında temsilcimiz olun. Platformumuzun temsilcisi yeni bulduklarını bulmak ve seçmek için bu başlangıcın bonus jetonlarını veya madeni paralarını özel bir oranla alabilir. Platformumuzun şartlarına göre, çıkarılan madeni paraların veya jetonların% 10'u platform içinde dağıtılacaktır. Bu başlangıcı bulursanız, platform temsilcisi olarak durumunuza göre para payınız hesaplanacaktır:

Danışman -% 1 Temsilci -% 2 Ortak -% 3 Şehir Danışmanı -% 4

Bağlantılar:

Website: https://crowdsale.network/

Facebook: https://www.facebook.com/crowdsalenetwork

Telegram: https://t.me/crowdsale_eng

Twitter: https://twitter.com/csn_platform

Hazırlayan: konkordatino

Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar