Ceber Finance İnceleme

Selam, kripto paralarla yakından mı ilgileniyorsunuz ? O zaman mutlaka yazılarımı takip etmelisiniz. Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm Ceber Finance.



Finansa Giriş

Açık finansa girmek için kriptografik bir para satın almalı ve yakındaki nakit paramızla ödemeliyiz. Dünya çapında çeşitli yönergeler vardır, bu nedenle burada tasvir ettiğim şey muhtemelen sizin için işe yaramayacaktır. Ulusunuzda düşünülebilecek kripto parayı nasıl elde edeceğinizi bulmalısınız. Visa veya banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Bir ücret kartı kullanmak, kriptografik para türleri satın almanın en maliyetli alternatifidir. Ücretler% 5 civarındadır. Yedek fonlarımız için daha iyi açık kapılar elde etmek için açık hesap evrenine giriyoruz.

Açık Finans (aynı şekilde Merkezi Olmayan Finans veya DeFi olarak adlandırılır), bankaların, parayla ilgili kuruluşların ve diğer aracıların yerini almayı amaçlayan blok zinciri alanında hızlı bir şekilde gelişme yaratmak için kullanılan bir isimdir. Ben onlara geleneksel hesap diyorum. Açık hesap bize, son müşterilerimize nakit paramız üzerinde tam güç verir. Bu ayrıca, hatalarımızı düzeltecek bir organizasyon olmadığı için tam görevimiz olduğu anlamına gelir.

Burada doğru yola koymalıyım. Kripto cüzdanınızdaki varlıklarınıza girişinizi kaybetmeniz durumunda kimse sizi destekleyemez. Varlıkları yanlışlıkla kabul edilemez bir hak sahibine göndermeniz ihtimaline karşı, onları geri almanız çok olası değildir. Açık para kalemlerini kullanarak, tehlikeye atılırsınız. İyi bilinen öğeler için oldukça düşüktür, ancak bunu kendiniz değerlendirmeniz gerekir. Her öğe olağanüstüdür ve farklı tehlike seviyeleri sunar.



Merkeziyetsizlik

Ademi merkeziyetçilik, benzer kayıtların dağıtılmış bir organizasyon aracılığıyla çeşitli PC'lere / merkezlere bırakılması gerçeğinin ışığında, tek başına bir hayal kırıklığı amacı olduğu anlamına gelir. İzin verilmeyen blockchain ağı fikri nedeniyle, herkes tarafından kullanılabilir ve ne kadar desteğe sahip olduklarına, nerede yaşadıklarına çok az önem verir. Önkoşulları karşılamayan müşterilerin kayıtlarını kapatabilen bankalar veya taksitli kuruluşlar gibi, blockchain'in kişiliği kısıtlama açısından güvenlidir.

Dijital Para Birimi ile İnternet Kültürünün birleşmesi Açık Finans'tır. Mevcut fiat çerçeveleri, yöneticilerin zenginleri için tamamen yükseltilmiş, sosyal açıdan çok yönlü yöntemler değildir. Açık Finans Protokolü dört temel unsuru içerecektir: Bankacılık, Yatırım. Kredilendirme, Spekülasyon, ek olarak beşinci bir segmenti içerir. Kamu malları. Açık Finans Protokolü kullanılarak yeni değer odaklı ekonomiler yapılacaktır.

Açık Finans Protokolleri, Bankacılık, Yatırım gibi İnternet yerel çerçeveleri ile önemli değerde bir değişikliktir. Kredilendirme, Spekülasyon ve Kamusal Mallar.

Token Bilgi

Token Adı: CRT

Token Türü: ERC20

Toplam tedarik belirteci: 1.000.000 CRT

Özel Satış: 300.000 CRT (Tamamlanmış)

Genel Satış: 300.000 CRT

Ağı / Topluluk: 300.000 CRT

Pazarlama: 100.000 CRT

Ceber Finance

Ceber finansmanı, birçok COFi inovasyon bölümü ve çeşitli tokenleştirme sözleşmelerinden oluşan, standart blok zinciri çerçevesine bağlı bir kripto açık para sözleşmesidir.

Akıllı bir sözleşme, alıcı ve tüccar arasındaki düzenlemenin koşullarının doğrudan kod satırları halinde oluşturulmuş olduğu kendi kendini yürüten bir sözleşmedir. İçerdiği kod ve düzenlemeler, dağınık, merkezi olmayan bir blok zinciri ağı üzerinde bulunur. Kod, yürütmeyi kontrol eder ve değişimler tanımlanabilir ve geri çevrilemez.

Adresler:

Website : https://www.ceber.finance/
Facebook : https://www.facebook.com/ceberfinance
Twitter : https://twitter.com/Ceberfinance
Instagram : https://www.instagram.com/ceberfinance/
Telegram : https://t.me/ceberfinance

Hazırlayan: konkordatino Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602 Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar