DeFi Radix İle Dünyaya Yayılacak

 Herkese selamlar, yeni haberlerle karşınızdayım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamın kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm RADİX DeFi platformlarının dünya genelinde yayılmasını sağlayacak dahiyane bir çözümdür.

image.png

DeFi

DeFi projeleri alanı, bugün hiç olmadığı kadar aktif bir şekilde gelişiyor. Düşük ölçeklenebilirlik, düşük bant genişliği ve blok zinciri ve akıllı sözleşme güvenlik açıklarının neden olduğu sık hacklemeler gibi bu sektörle ilgili büyük teknik sorunlara rağmen, merkezi olmayan finans hizmetleri sunan yeni projeler düzenli olarak ortaya çıkıyor.

Bununla birlikte, DeFi endüstrisinin tüm bu sorunları yakında geçmişte kalabilir, çünkü merkezi olmayan finans projelerine gerekli işlevsellik ve bant genişliğine sahip güvenilir ve güvenli bir blok zinciri sağlayacak bir platform geliştirilmektedir.

Merkezi olmayan finans (DeFi) yeni trend ve Radix'in inandığı şey. Amaç, hemen hemen herkes için erişim, likidite ve seçim garantisi vermektir. Proje, DeFi'nin geleceğini inşa etmeye inanıyor. Airdrop'lar ve ICO'lar aracılığıyla yaptıkları yolculukta Radix'e katılma şansınız var. Daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edin.

image.png

Radix DLT

Radix DLT Ltd'nin CEO'su Peirs Ridyard'ın dediği gibi, Radix yeni protokoldür. DAPP'ler, belirteçler, varlıklar, madeni paralar vb. Oluşturmak ve dağıtmak için ölçeklenebilir bir platformdan başka bir şey değildir. Hepsi, hemen hemen herkes için dijital ekonomiye tam ve ücretsiz erişim sağlamak anlamına gelir. İyi bir bağlantıyla, platformda ve dijital ekonomide rol oynayabilirsiniz. Platformun temeli, arıza korumalı algoritmasıdır. İş Kanıtı (POW) veya Teminat Kanıtı (POS) modelini kullanmaz. Aslında, herhangi bir türden delege edilmiş konsensüs kullanmazlar. Algoritmaları merkezden uzaklaştırılmıştır ancak yanlış toleranslı olmaktan çok yanlış dedektiftirler.

Bu, DeFi endüstrisinin daha ciddi ve güvenilir olmasını sağlayacak ve bu projelerin kullanıcıları yukarıda anlattığım tüm sorunları unutacaklar. Özellikle Radix'in yaratıcılarının daha fazla dikkat ettiği güvenlik sorunları hakkında .

image.png

Radix'in kendi geliştirmesi olan Cerberus protokolü, Radix sisteminin kararlılığından ve güvenilirliğinden sorumlu olacaktır. Bu protokol veri parçalamayı destekler ve son derece yüksek düzeyde Bizans hata toleransına sahiptir. Buna ek olarak, yaratıcıları Radix Defi endüstrisinde kullanım için özel olarak proje geliştirilirken, almış böyle "Sibyl saldırı" ya da "durum makinesi çoğaltma" sorunu olarak önceden tüm olası açıkları dikkat.

Bitcoin'in en iyi tanımlarından biri "IP üzerinden para" dır. Benzer bir emsalde, IP üzerinden Ses, küresel olarak telekomünikasyonda devrim yarattı. İnsanların telefon kulübelerinden dakikada 2 dolar ödediği günler geride kaldı. Benzer şekilde, IP üzerinden para, insanların fonları veya sermayeleri üzerinde daha fazla güce sahip olmalarını sağlayarak finansmanda devrim yarattı. Satoshi Nakamoto'nun vizyonu olmalıydı. Bununla birlikte, ölçeklenebilirlik sorunları bu planda büyük bir engel oluşturdu. Radix, türünün tek örneği olan algoritması ile esas olarak bu ölçeklenebilirlik sorunları üzerinde çalışır. Bir kullanıcı olarak, esasen ağa bir düğüm eklersiniz, böylece ağın verimini artırırsınız.

image.png

Dijital Ekonomi

Erişim Dijital ekonomiye erişim, artık seçilmiş birkaç kişi için bir ayrıcalık değil. Radix bir platform olarak bu ayrıcalığı aktif internet bağlantısı olan herkese sağlar. Platforma bölge, profil ve tercihlerden bağımsız olarak herkes erişebilir. Dahası, Radix DLT, fabrikaların ICO projesi değildir. Burada teknik inceleme satmıyorlar, sermaye artırıyorlar ve gelecekte teslim edilecek bir teknoloji sözü vermiyorlar. 6 yıldan fazla bir süredir teknolojiye yatırım yapıyorlar. Test ağları zaten herkesin ilk elden deneyimlemesi için yayında. İşlemler, test bilgileri, ağ bilgileri vb. İle ilgili günlük istatistiklerini herkes kontrol edebilir.

Radix, yerel perakendeciler ve bireyler için bir satış noktası terminali sağlar. İlk olarak, satış noktası cihazının güvenliğini sağlamak için bir ana PIN ayarlamanız gerekir. Ödeme adreslerini ve daha fazlasını değiştirmenize olanak tanır. Paranızın güvenliğini sağlamak için PIN güvenli ve gizli tutulmalıdır. Para almak için ödeme adresini, Radix adresinizin QR kodunu tarayarak ayarlayabilirsiniz. Kurulumu tamamlamak için tanınabilir bir işletme adı girin. Ödemeleri işleme koymak için kart gönderme PIN kodunu girmeniz gerekir. Bu teknik özelliklerin daha fazlası cihaz kılavuzunda ve Radix web sitesinde açıklanmaktadır. Genel olarak, Radix sistemleri alışmak için çok az çaba harcar.

Radix DLT Website: https://www.radixdlt.com/
Radix DLT Medium Page: https://medium.com/@radixdlt
Radix DLT Official Telegram: https://t.me/radix_dlt
Radix DLT Official Twitter: https://twitter.com/RadixDLT

0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602


Yorumlar

Popüler Yayınlar