Ödeme Yöntemleri Çözümleri AmePay

 Selam, kripto paralarla yakından mı ilgileniyorsunuz ? O zaman mutlaka yazılarımı takip etmelisiniz. Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm yeni ödeme yöntemleri geliştiren AmePay projesi.

image.png

Ödeme platformlarının blockchain sistemleri ile entegrasyonunun faydalarından bahsedeceğim. Blockchain Sytem, ​​ademi merkeziyetçilik, şeffaflık ve düşük maliyetli işlemlerle benzersiz bir teknolojidir. Şu anda bile, Blockchain Teknolojisi her ülkede birçok şirketin sahipleri tarafından kullanılmaktadır. Bazı ülkeler ödeme sistemleri, bankacılık sistemleri, vergi sistemleri ve daha fazlası için Blockchain Teknolojisini kullanır. bu nedenle blockchain teknolojisini platformumuzda veya sistemimizde kullanabilmeliyiz, şimdilik blockchain her zaman kripto para birimlerinde. Blockchain'i kullanmak, finans, ödemeler vb. İle ilgili endüstrilerle oldukça ilgili olduğu 4. endüstride yaygın olarak kullanılmaktadır. İşte blok zincir teknolojisinin üstüne bir ödeme platformu oluşturmanın ilginç yanı.

image.png

Blockchain ve Ödeme Yöntemleri

Blockchain üzerine araştırma yaptıktan sonra, blockchain gerçekten de özellikle finans endüstrisinde sektörü kolaylaştırmak için yaratılmış gibi görünüyor, bu durumda blockchain işlemlerde şeffaflık ve kolaylık nedeniyle kullanılıyor, böylece bazı ülkeler bu teknolojiyi kullanmaya bile hazır. Bankacılık, Bitcoin ATM'si, çevrimiçi pazar, dijital ihtiyaçlar gibi finansal ihtiyaçlar, hatta yatırım için kullanılır.

image.png

Merkeziyetsiz Platformlar

Kripto para birimlerini bildiğim için, yatırımcılara da büyük karlar getirerek başarılı bir şekilde yatırımcıları çeken tek bir blok zinciri finans projesinin adını bile veremeyeceğime dair çok fazla kanıt var. Şimdiye kadar, defi (finansal desantralizasyon) kavramıyla tanıştık. Bitcoin, ethereum, ripple gibi finans sektörüne çok bağlılar, şimdi kaliteli bir varlık olarak coinmarketcap'in zirvesinde ve yatırım yapmaya değer.

Kripto para birimlerinde yeni projeler araştırdığım sürece bunlar 2 ilginç şey. Şimdi size adı amepay olan basit ve zarif bir finans projesini tanıtacağım.Amepay, hızlı, güvenli ve rahat bir şekilde işlem yapabilen kripto para bazlı ödeme platformlarından biridir. AMEPAY karmaşıklığı, işlem ücretlerini ve saniyedeki işlemlerin yavaş hızını ortadan kaldırır. Bu, onlarca yıldır birincil ödeme yöntemi olarak tasarlanmış şeffaf ve merkezi olmayan bir ekosisteme sahip bir platformdur.

image.png

Amepay Nasıl Çalışır

AMEPAY, tüketici ve iş merkezli bir yaklaşım benimseyerek dijital ödeme ortamını yenilemek için bir keşif gezisinde. Çabalarımız blockchain destekli bir platform ve özel kripto para birimi ile desteklenecek. Bu, kullanıcılarımıza, güvenliklerinden ödün vermeden veya ek maliyetler oluşturmadan ödemeleri kolayca gerçekleştirebilecekleri merkezi olmayan bir pazar sunacaktır.

Basit kripto-kripto ve kripto-fiat anlaşmaları
Erişilebilir blok zinciri ve kripto para birimi entegrasyonu
Kompakt ve çok yönlü POS modülü
Ucuz sınır ötesi seçenekler
Simgeleştirilmiş sadakat programı
Merkezi olmayan E-ticaret pazarı

image.png

AMEPAY Özellikleri

Yazılım ve donanımı destekleyen uçtan uca çözümler. AMEPAY platformu, tüccarlar tarafından işlerini dijitalleştirmek ve daha fazla kitleye ulaşmak için işlerini genişletmek için kullanılabilir. Buna ek olarak, birçok yatırımcıya yardımcı olan diğer avantaj puanlarının yanı sıra uygun fiyatta, doğru veri analitiğinde ve envanterde başka tasarruflar da sunuyoruz.

AME jetonları hem çevrimiçi hem de çevrimdışı satıcı ağlarını ve genel kullanıcıları destekler. kullanıcıları bunlardan geniş çapta yararlanmaya teşvik eden entegre teşvik programları. AME tokenleri, ethereum (ERC20) blok zinciri kullanılarak oluşturulur ve birçok avantajla paketlenir.

AMEPAY platformu, varlıkları güvenli bir şekilde depolamak için bir yer sağlar. Platform oldukça yüksek güvenlik ile yapılmıştır ve popüler fiat'a kadar birçok varlığı destekler. Hesap kullanıcıları etkileşimli gösterge tablolarını kullanarak hesap bakiyelerini, işlemleri, harcama kalıplarını ve diğer önemli istatistikleri hesaplayabilir.

image.png

Satış Süreci

Aşağıdaki bağlantıyı kaydederek ICO'larına katkıda bulunabilirsiniz

https://ico.amepay.io/register

Aşama III 20 Ekim'de başlıyor -% 25 Bonus ile Satın Al
Kabul edilebilir para birimleri - BTC, ETH, XRP ve Fiat
Minimum Satın Alma - 3000 AME Jetonu
ICO'da satılacak token sayısı - 450.000.000 AME (% 30)

Sonuç

AMEPAY, finans sektörünü ERC20 tokenleri temelinde ödeme şeklinde sıkılaştırmak için inşa edilmiş bir projedir. özelliklerinin pek çok faydası olan ve çok profesyonel bir ekibe sahiptir. Bu makalenin AMEPAY projesini tanıtmak için yeterince tatmin olmadığını düşünenler için doğrudan web sitesine ve teknik incelemesine gidebilirsiniz .

Web Site: https://amepay.io
Döküman: https://amepay.io/static/theme-assets/whitepaper/amepay-whitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/amepay
Twitter: https://twitter.com/ame_pay
Facebook: https://web.facebook.com/Amepay-114622167001761/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/amepay/
Medium: https://medium.com/amepay
ANN:- https://bitcointalk.org/index.php?topic=5279528.0

Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar