Yenilikçi Merkeziyetsiz E-Ticaret Pazarı: Coruls

 Kripto paralarla yakından mı ilgileniyorsunuz ? O zaman mutlaka yazılarımı takip etmelisiniz. Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm

image.png

Defi Hakkında

Kripto para birimlerinde büyük ilgi çeken bir alan DeFi veya merkezi olmayan finans. Bu , bir banka veya avukat gibi aracılara ihtiyaç duymayan ve bunun yerine çevrimiçi blok zinciri teknolojisini kullanan, otomatik olarak uygulanabilir anlaşmalar olan akıllı sözleşmeleri kullanan finansal hizmetleri ifade eder .

Eylül 2017 ve yazma zaman arasında, toplam değeri Defi sözleşmeler kilitli patladı (kr 5,3 milyar £ 1.600.000) 6.9 milyar $ ABD ABD $ 2,1 milyon. Yalnızca Ağustos ayının başından bu yana 2,9 milyar ABD doları artmıştır. Bu, DeFi akıllı sözleşmeler için kullanılan tüm takas edilebilir tokenlerin değerinde (piyasa değeri) büyük bir artışa neden oldu.

Modern stratejilerin iş dünyasında kullanılması daha fazla ün kazandırır, kullanıcıları artırır ve platformun üretkenliğini artırır. Herhangi bir platformun alıcılarını etkileyen şey, güncel piyasa sorunları hakkında konuşmak ve bu sorunlara çözüm bulmaktır. Corul , gelecek nesillere yönelik olan ve tüccar ve müşterilere açıklık, güvenlik önlemleri ve tutarlılık sağlamaya çalışan, tokenize edilmiş bir Defi pazar yeridir . Corul, ortak bir pazar yeridir ve yenilikçi, tokenize edilmiş defi pazarını sağlayarak son işi geliştirmek için evrensel bir e-ticaret yığını olarak çalışır.

image.png

Merkezi Olmayan Finansman Sistemi Olarak Corul

Bu platform, merkezi olmayan finansman sistemine bağlıdır ve tüccar için yeni tüketici toplamaya çalışır ve şu anda alışveriş yapma kabiliyetini sağlayarak insanların daha fazla satın almalarına yardımcı olmaya çalışır ve daha sonra Corul pazarında tazminat , satıcıya, üreticiye yardımcı olmak için merkezi olmayan sübvansiyon alternatifi sunmak için yapılır , toptancılar ve küçük satıcıların kripto teminatlarından en ucuza kredi almaları. Corul'u daha korumalı, anlaşılır, hızlı ve otantik hale getirmek için blok zinciri ve kripto para birimi yardımıyla kalıcı çevrimiçi iş sağlıyoruz.

Kısa bilgiler, görünüm, endüstriyel kısıtlama ve iş modelleri plana dahil edilir ve planımızın tüm ayrıntılarını okuyucuya sunar ve kullanıcılar, corl'u benimsemek için onları etkiler. Corul , birçok ek avantaj sunarak yeni alıcı ve satıcıların Corul pazarında çalışmasını sağlayacak. Ayrıca, sadece dijital pazarlamayla değil, aynı zamanda yatılı üyeler tarafından da tedarikçileri için muazzam pazarlama stratejileri sağlıyoruz.

image.png

Corul Cüzdan Özellikleri

Corul cüzdanı, tüketicilere, tipik cüzdan sistemleri gibi değil, eşyalarını kontrol etmeleri için zahmetsizlik sağlayarak, bitcoinlerini ve altcoinlerini korumalarına izin veriyor. Düz indirme ve cüzdandan çıkarma işlemi, dayanıklılığından dolayı türünün sadece biri olmasını sağlar. Şimdi satın alın ve daha sonra ödeyin mercan politikası, dünyadaki tüm satıcıların coruls'tan jeton satın almasına izin verir. Karşılığında corl ayrıca, ekonomik anlaşmalara ve platformda belirledikleri güvenliğe bağlı olarak kullanıcılarına beğeni sağlar. Takas işlemindeki karmaşıklık, karmaşık işlemler vb. Gibi mevcut piyasa sorunları tüccarların yüzleridir ve ayrıca platformun büyümesini etkiler.

Corul, mevcut sorunların çözümünü sağlar ve kullanıcılar için daha hızlı, hızlı işlem sağlar, tüccar ile anlaşmaları orada da karşılaştırdığından daha güvenli ve daha hızlı hale getirir. Herhangi bir tüccara hızlı yanıt vererek, tüm anlaşma dakikalar içinde ayarlanacaktır. Corul, alanlarına bakılmaksızın, çok daha hızlı bir oran ve her bir ticarete listeleme sağlamak için dünyanın finansal sistemine hizmet ediyor.

image.png

Tüccarlar

Corul ayrıca satış işlerinin yanı sıra platformun daha fazla pazarlanmasını genişletmek için bağlı kuruluşlar ağı için de çalışıyor. Bu şekilde, mercan yalnızca kendi platformlarındaki ürünleri satmak için bir platform oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda başkalarına ağ bağlantısı sağlar ve etkileyici yönetim platformu aracılığıyla bağlanır ve tüccarlar için yeni satışlar sağlamak için tüm temel pazarlama özelliklerini taşır. Coruls cüzdanı, herhangi bir kullanıcının kripto para birimlerini diğer herhangi bir pazar arasında çok kolay bir şekilde değiştirebileceği yenilikçi özellikler üzerine inşa edilmiştir. Dolayısıyla, coruls, tüm dünyada çevrimiçi satışa, güvenli satın almaya izin veren ve ayrıca tüm kullanıcıları birbirine bağlayan, satış işlerini artırmak için diğer ağlara bağlanma sağlayan çevrimiçi platformdur. Platform, tüccarlar için gerekli olan ana entegrasyonların her birini sunacak şekilde planlanmıştır.

Avantajları

Hızlı İşlemler: Coruls'un çözümleri, tüccar ödemelerinin normalden daha hızlı yapılmasını sağlar. Kripto para birimiyle dakikalar alırken, fiat ile günler sürer.

Bağlı Kuruluş Ağı: Bu, kişilerin bağlı kuruluş ağlarını oluşturmalarına olanak tanır.

Fiat ve Crypto: Kullanıcılar tercih ettikleri herhangi bir para birimini seçmekte özgürdür.

Stake etme: Bu, kullanıcı kazancını en üst düzeye çıkaran bir DeFi özelliğidir.

Fayda: Kullanıcılar, CORL token ile satın aldıkları her ürün için% 5 indirim alacaklar.

Ödüller: Coruls, kullanıcıların katılımını takdir eder, bu nedenle Coruls pazarını kullanan müşteriler, tüccarlar veya bağlı kuruluşlar ödül kazanacaktır.

Likidite Havuzu: Tüm işlemlerden belirli bir oranda ücret kazanılmasına izin veren borç verme / borç alma protokolleri.

Tüccar Finansmanı: Tüccarların operasyonları için belirli bir miktar para ödünç alabilmelerini sağlayan DeFi çözümü.

WEB: https://coin.coruls.com/
WHITEPAPER: https://coin.coruls.com/wp-content/uploads/2020/09/WP_CORULS6.pdf
TELEGRAM: https://t.me/coruls
TWITTER: https://twitter.com/corlcoin

Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar