Borç Almak Borç Vermek Cobalt Lend ile Çok Kolay

 Kripto paralar hakkında bilgi mi edinmek istiyorsunuz ? O zaman mutlaka yazılarımı takip etmelisiniz. Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm yeni DeFi projesi COBALT LEND.

image.png

Borç Alma Vermenin İcadı

Kripto para birimi, bugün finans endüstrisini dönüştürdü. ilk başta kripto para birimi yalnızca ödeme ve / veya yatırım olarak kullanıldı, şimdi kripto para birimi bir protokolle, yani merkezi olmayan finansla veya genellikle DeFi olarak kısaltılarak kredi vermek için kullanılabilir. Bu protokol ile insanlar varlıklarını başkalarına ödünç verebilir ve bundan faiz alabilir.

Ancak DeFi sadece bununla kalmaz, geliştiriciler geleneksel finansal araçları genellikle Ethereum'a dayanan merkezi olmayan bir platforma uygulayabilir. Bu protokol ile geliştiriciler, borç verme, takas, likidite havuzu vb. Gibi merkezi olmayan uygulamalar geliştirebilirler. Cobalt Lend, insanların sermaye ödünç alıp verebilmesini sağlayan bir platformdur. Bu platform ile işletmelerin sermayelerini kolayca ödünç alıp başkalarına verebilecekleri ve katılımlarından ödül alabilecekleri umulmaktadır.

Avantajlar Nelerdir ?

Her katılımcının ödünç alabileceği ve parasını başkalarına ödünç verebileceği ve katılımlarından ödül alabileceği bir topluluk olduğunu hayal edin. Finansman güçlüğü çeken küçük işletmelerin bankadan borç alma zahmetine girmeden kolayca sermaye alabileceği bir topluluk? Evet, topluluk Cobalt Lend'dir, bu topluluk tabanlı bir platformdur ve topluluk onayladığı sürece her katılımcının varlıklarını ödünç vermesine veya sermaye ödünç almasına izin verir.

Cobalt Lend, hem borçlu hem de topluluk yararına olacak şekilde, minimum ücretlerle ve düşük genel giderlerle topluluk onaylı kredilendirmeye izin veren bir blok zinciri protokolü oluşturur. Çünkü herkesin iş veya başka şeyler için yetkilendirilmesi ve krediye hak kazanması gerekiyor ve Cobalt Lend, bu insanların geri çevrildiğini ve zenginlerin zenginleşmesiyle geleneksel kredi sisteminin bozulduğunu görmekten bıktı. Dolayısıyla Cobalt Lend, bu bozuk sistemi değiştirecek bir platform olarak karşınızda.

image.png

Hangi Özellikleri Barındırır ?

Cobalt Lend Software Suite: Cobalt Lend tarafından geliştirilen, kripto para birimlerini ve kredi kartlarını tek bir mobil Dapp'de ek donanım kullanmadan veya eklemeden işlemeye izin veren yazılım.

Borç Alma ve Borç Verme: Kullanıcılar, fazla sermayelerini ihtiyacı olan diğer kullanıcılara ödünç verebilir ve kredi faizinden kar elde edebilirler. Her şey cep telefonu ile kolaylıkla yapılabilir.

Topluluk tarafından oylanan krediler: Kullanıcılar tarafından sunulan her kredi topluluk tarafından incelenecek ve onaylanacaktır. Bu süreçte topluluk ırkı, dini, ten rengini veya diğer şeyleri görmeyecek, topluluktaki her şey eşitlenecek, en önemli şey projenin liyakati ve borçlu tarafından sağlanan teminattır.

Küçük İşletmeler: Cobalt Lend'in odak noktası, kredi almakta zorlanan işletmeleri güçlendirmektir. Cobalt Lend ile işletmeler, aynı toplulukta kolayca ve güvenli bir şekilde borç alıp vererek kolaylaştırılabilir, böylece yararlanıcılar banka yerine topluluk olur.

image.png

Cobalt Lend ve Geleceği

Cobalt Lend ne olduğunu okuduktan sonra, kesinlikle insanlar neden Cobalt Ödünç Verdiğini soracaklar. Buna cevap vermek için Cobalt Lend, zenginlerin daha da zenginleştiği mevcut geleneksel sistemden bıkmış ABD askeri ve üniversite geçmişine sahip profesyoneller tarafından oluşturulmuş bir platformdur. Cobalt Lend, her katılımcının etkinliğinin katılımlarına göre ödüllendirileceği topluluk odaklı bir platformdur.

Kullanıcı desteği konusunda endişelenmenize gerek yok, çünkü kullanıcıların soruları varsa veya soruları varsa Cobalt Lend ekibiyle 7/24 e-posta veya web sitesi aracılığıyla iletişime geçebilirler. Ve yatırımcılar gelecekte gelişme fırsatı olan bir platform arıyorlarsa, Cobalt Lend'in web sitelerinden görülebilen ilerlemelerle gelecek için iyi tahminleri var. Bu nedenlerin neden Cobalt Lend'i seçtiğini açıklamak için yeterli olduğu düşünülmektedir.

Şimdi, insanların kripto platformlarından kolayca, güvenli bir şekilde kredi alabilecekleri veya varlıklarını ödünç verebilecekleri ve bundan kazanç sağlayabilecekleri modern çağ. Tüm bunlar, blok zincirine yerleşik bir protokolle yapılabilir - ve Cobalt Lend, insanların fazla sermayelerini kolayca ve güvenli bir şekilde ödünç almalarına veya vermelerine olanak tanıyan bir platformdur. Cobalt Lend çözümleri, işletmelerin bir bankadan borç almanın zorlukları ve baş ağrısı olmadan kolayca sermaye ödünç almalarını sağlar. Sadece projenin esasına ve borçlu tarafından sağlanan teminata göre, topluluk başvurunun onaylanıp onaylanmadığını belirleyecektir. Borç verenlerin ve borç alanların katılımlarından yararlanmalarına izin veren bir topluluktur.

Bağlantılar


https://cobaltlend.com/
https://twitter.com/CobaltLend
https://www.facebook.com/cobalt.lend
https://www.instagram.com/cobaltlend/
https://www.reddit.com/user/cobaltlend
https://github.com/cobaltlend
https://www.linkedinhttps//www.linkedin.com/in/cobalt-lend-9a83571b9/
https://t.me/cobaltlend
https://medium.com/@cobaltlend

Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar