Geleneksel ve Yenilikçi Birlikte SWAN Finance

 https://www.swanfinance.io/

Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm DeFi Swan Finance.

Blockchain, ilk olarak Bitcoin kripto para birimi aracılığıyla tanıtılan devrim niteliğinde yeni bir teknolojidir. Merkezi olmayan blok zinciri teknolojisinin doğası, onu devrim niteliğindeki yeniliklerden biri yapar. Blockchain teknolojisinin çok yardımcı olduğu bir sektör, finans sektörüdür. Bildiğimiz gibi, son zamanlarda DeFi veya merkezi olmayan finans, kripto alanında çok popüler oldu, Swan Finance, yeni benzersiz özellikler ve avantajlarla yeni bir platform oluşturmak isteyen projelerden biri.

image.png

Swan Finance İşlevi Nedir ?

Swan Finance, ekibi tarafından geliştirilen ekosistem aracılığıyla merkezi bir geleneksel finansal sistem ile merkezi olmayan bir sistem arasında bir köprü haline gelen ve ekosistemin iki sistemi tek bir yere entegre ettiği yeni bir Blockchain tabanlı ekosistem sağlayacak olan Blockchain teknolojisi tabanlı bir ekosistemdir. Ekosistemleri, teslim edilen varlıklardan faiz kazanma, eşler arası borç verme ve daha fazlası gibi şeyler için kullanımı kolay bir arayüze sahip bir platform sunar. Kullanıcıları, çekici APY'ler aracılığıyla ilgi kazanmak için varlıklarını Swan platformunda saklar, ayrıca kullanıcılar, kripto varlıklarını teminat olarak kullanabilir ve platformu ekosistemde kullanırken ek ilgi elde etmek için başkalarına borç verebilir.

Swan Finance tarafından geliştirilen ekosistem, tamamen işlevsel bir takas ve marj ticareti, kullanıcıların geleneksel sistemlerle aynı işlevlerden yararlanabilecekleri yatırımlar, varlıkları güvenli bir şekilde depolamak için bir yer sağlayan bir cüzdan, platformla ticaret gibi çeşitli diğer ilginç özelliklere sahiptir. AI ile entegre edilebilen ve kullanıcıların kripto varlıklarını çeşitli hizmetler veya başka şeyler için ödeme yapmak için kullanmalarına izin veren bir ödeme işlevi. Ekosistemleri çok eksiksizdir ve başka bir platform kullanmak zorunda kalmadan kullanıcı deneyimini basitleştirir.

image.png

SWAN belirteci kullanım alanları

Swan Token, Swan Finance ekosisteminde kullanılacak tescilli bir para birimidir, bu token, akıllı bir sözleşmenin çeşitli işlem süreçlerini otomatik ve verimli bir şekilde etkinleştirebileceği Ethereum Blockchain teknolojisine dayanacaktır. Sahipler, SWAN jetonlarıyla bahis yaparken ve Swan Finance ekosistemine çeşitli ödemeler için SWAN jetonlarını kullanırken daha yüksek APY gibi daha fazla avantaj elde edecekler. Esnek yüksek oranlı teklif verme seçenekleri, zaman içinde daha fazla talep sağlayarak, erken benimseyenlere daha yüksek bir YG sağlar.

image.png

Sonuç

DeFi bize çok devrimci yeni bir sistem sunuyor ve çok yenilikçi bir sistem olduğu inkar edilemez. Swan Finance, kullanıcıları için pek çok fayda sağlayan yeni bir ekosistem sağlayan yenilikçi özelliklerden biridir DeFi ekosistemler. Swan Finance ayrıca, işlemleri tek bir yerde basitleştiren merkezi olmayan bir sisteme sahip merkezi bir geleneksel sisteme bir köprüdür. Bence bu proje çok yenilikçi ve çok potansiyeli var, umarım bu harika projenin bir parçası olursunuz!

Bağlantılar

Web Sitesi Bağlantıları : https://www.swanfinance.io/
Twitter: https://www.twitter.com/swan_finance
Telegram: https://t.me/swanfinancechat
Instagram: https://www.instagram.com/swanfinance
Facebook: https://www.facebook.com/swanfinance.io

Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar