Kolay Altın Yatırımı DIGITAL GOLD

 Kripto paralar hakkında bilgi mi edinmek istiyorsunuz ? O zaman mutlaka yazılarımı takip etmelisiniz. Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm yeni proje DIGITAL GOLD.

image.png

Altın Yatırımı

Altın çok itibarlı bir metaldir. Aslında, tüm metaller arasında, belki de çağlardan beri ona verilen yüksek değerden dolayı en saygın olanıdır. Bununla birlikte, uzun bir süredir insani gelişme üzerine iç içe geçmiş durumda. Altınla ilgili madeni paralar MÖ 800'lü gül türü, yıllar geçtikçe bireyler çeşitli kullanımlar için altını korumaya devam ettiler. Toplumsal düzenler ve ekonomiler altın üzerinde bir teşvik konumlandırdılar. Bu şekilde onun değerini yaydılar. Ticari işletmeler ve farklı gruplar da altını değeri başka hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak bir unsur olarak görmüştür. Ayrıca ona, dalmak yerine dalgalanacak şekilde bir bağışıklık biçimi verdiler.

Yatırım olarak altının kullanılması bir sır değil. Bildiğiniz gibi altının fiyatı her yıl artacak. Altın ayrıca gelecek vaat eden uzun vadeli bir yatırım olarak kabul edilir. Altın yatırımınızı daha karlı hale getirmek için Digital Gold tarafından yayınlanan ERC20 Gold token'ı kullanabilirsiniz. Altın her zaman değerli olacaktır çünkü bir merkez bankasında basamazsınız ve miktarı sınırlıdır. Altın çıkarmak için çok fazla zamana ve kaynağa ihtiyaç vardır, onu laboratuvarda yeniden oluşturamaz veya daha ucuz bir versiyon üretemezsiniz.

image.png

Gold Token

GOLD Token ERC20, altın yatırımlarınızı dijital olarak kaydetmenizi, satın almanızı, satmanızı ve hatta transfer etmenizi kolaylaştıracak. Bu durumda, varlıkların değerinin azalması veya hatta kaybı konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Bunun nedeni, Gold token'ın yüksek koruma garantisine sahip olmasıdır. Her altın jeton, depolama odasındaki her zaman altınla eşleşen bir miktarla gerçek altına bağlanır.

Her Gold Token ERC20,% 99,99 saflığa sahip 1 gram altına eşdeğerdir. Altın jeton şeklinde depolanan altın miktarı herhangi bir zamanda kolayca doğrulanabilir. Bir kripto para birimi sistemi uygulayarak, Gold token satın alma işlemi Digital Gold resmi web sitesi üzerinden hızlı bir şekilde yapılabilir.

image.png

DIGITAL GOLD Özellikleri

Herhangi bir işlem yaparken sizden herhangi bir ek ücret alınmayacaktır. Sahip olduğunuz Gold token miktarına göre mümkün olduğunca çok kripto para birimi işlemi yapabilirsiniz. Hatta ticari işlemleri yürütmek için bile kullanabilirsiniz.
Altını altın cips şeklinde depolamak, aslında depolarda veya bankalarda saklamaktan daha karlı. Bu sadece işlemde bir kolaylık meselesi değil, aynı zamanda belgenin sorunudur. Altın jeton kullanımı sizi daha karlı hale getirecek ve pratik görünecektir.

image.png

Gizliliği koruyun

Digital Gold Token ile altına yatırım yapmak, gizliliğinizi korumanızı sağlar. Bildiğiniz gibi Altın satın almak veya takas etmek istediğinizde gerçek kimliğinizi vermeniz istenmelidir. Ancak Gold Token için değil. Gold token sahipleri yalnızca sahip oldukları cüzdan adresine ihtiyaç duyar.

Yüksek likidite

Bir kripto para birimine (kripto para birimi) sahip olmak yalnızca işlemleri kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda büyük miktarlarda jeton alıp satmayı da mümkün kılar. Değerin piyasa fiyatlarına uygun olabileceği yer.

Mülkiyet Koruması

Altının karlı bir yatırım olduğu kadar değerli bir varlık olduğu da yadsınamaz. Değeri binlerce yıl sürebilir. Ayrıca altının satın alma gücü seviyesi de değişmedi, bu nedenle servet depolamak için kullanılması çok uygundur. Ancak, kötü piyasa koşulları altın yatırımına engel olabilir.
Ancak fiziksel altına bağlı bir altın çipin varlığı, zayıf piyasa koşullarından kaynaklanan kayıpları önleyebilir. Altın jetonlar hızlı bir şekilde satın alınabilir, satılabilir ve hatta aktarılabilir. Bu nedenle portföyünüz daha umut verici olacaktır.

Sigorta

Digital Gold token ile altına yatırım yapmanın bir başka nedeni de sigortadır. Digital Gold, tüm Gold çip sahiplerini tam sigorta ile korur. Chubb Insurance kullanılan sigortanın nereden geldiği. Chubb Insurance'ın en iyi ve en büyük sigorta şirketlerinden biri olduğunu lütfen unutmayın.
Sigortayla, daha sonra beklenmedik bir şey olursa daha fazla ödeme yapmanız gerekmez. Tüm riskler sigorta hizmeti tarafından karşılanacaktır. Digital Gold sigortası, toplam yenileme değerini sağlayacaktır. Güvenli, rahat ve sessizce yatırım yapabilirsiniz. Sonuçlar da kesinlikle cazip.

Risk yok

Altın depolamanın riski olmadığı için altın jeton kullanmak giderek daha ilginç hale geliyor. Hırsızlık, kayıp ve diğer tehlikeli tehditlere karşı savunmasız olan altını bağımsız olarak depolamak farklıdır. Digital Gold Token kullanarak, sorunsuz ve karlı bir şekilde altına yatırım yapabilirsiniz.

Site Bilgileri

Website: https://gold.storage/

Market: https://gold.storage/en/market

Facebook: https://www.facebook.com/golderc20

Twitter: https://twitter.com/gold_erc20

Medium: https://medium.com/@digitalgoldcoin

Telegram: https://t.me/digitalgoldcoin

Hazırlayan: konkordatino

Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar