Yeni Defi CLEVER

 https://clva.com/

Kripto paralar ve borsalar hakkında bilgi mi edinmek istiyorsunuz ? O zaman mutlaka yazılarımı takip etmelisiniz. Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm yeni proje CLEVER (https://clva.com/).

Ethereum ve DeFi

Yakın zamanlara bakarsak, kripto dünyasında insanların işlem yapma ve kripto para birimini kullanma şeklini değiştiren birçok değişiklik oldu. Örneğin, kripto geliştiricileri artık geleneksel finansal araçları merkezi olmayan bir platforma uygulayabilir veya daha iyisi merkezi olmayan finans (DeFi) olarak bilinen, stake etme, takas etme, likidite sağlayıcısı olma, kredi / borç alma, ve çiftlik. Bunlar, genellikle Ethereum'a dayanan DeFi protokolü tarafından sağlanan özelliklerdir.

Halihazırda piyasada faaliyet gösteren birçok merkezi olmayan platform var ve halihazırda küresel kripto kullanıcıları üzerinde gerçek bir etkiye sahip. Örneğin, Uniswap, DeFi sektöründe iyi bilinen ve insanların takas etmesini, hisselerini almasını veya likidite sağlayıcıları olmasını kolaylaştıran merkezi olmayan bir değişim platformudur.

image.png

Clever

Merkezi olmayan finans hakkında konuşursak, bilmek isteyebileceğiniz bir platform var, yani Clever - faiz ödemelerini CLVA'nın tüm token sahiplerine, önceden programlanmış bir rutin döngü programında 888 iki haftada bir tamamlanması 34,15 yıl süren döngüde otomatik olarak dağıtan bir protokol.

Clever, normal DeFi platformuyla neredeyse aynı olan ancak biraz daha farklı ve zorlu bir platformdur. Clever, token satın almanıza ve yalnızca onları tutarak kâr elde etmenize olanak tanıyan bir protokoldür. Ya da basitçe söylemek gerekirse, Clever, geleneksel bankalardan daha yüksek faiz oranları sağlayan servet deponuzdur.

Clever, CLVA token sahiplerine herhangi bir koşul olmaksızın otomatik olarak faiz verecektir, sadece elinde tutarak, token sahipleri sahip oldukları token sayısına göre ödüller alabilirler. Bu mümkündür çünkü Clever, katılımcıların katkılarına göre ödüller almalarına izin veren merkezi olmayan bir finans protokolü kullanır.

image.png

Ancak, Clever ve DeFi platformu arasındaki fark, genel olarak, CLVA'nızın hiçbir zaman sözleşmeye veya stake etme dönemine girmeyeceğidir. Böylece token sahipleri, herhangi bir anlaşma ile kilitlenmeden token'larını özgürce kullanabilir. Ve Clever, token sahiplerine sahip oldukları tokenlerle ilgili herhangi bir ceza veya ceza vermez - CLVA tokenleri ne kadar çok tutarsanız, o kadar çok ödül alabilirsiniz. Ve lütfen Clever'in bir gündemi olmadığını ve CLVA tokenlerinin dolaşımına ilişkin herhangi bir yetkisi olmadığını unutmayın; bu, Clever ekibinin 'piyasayı terk etme' kabiliyetine sahip olmayacağı anlamına gelir. Bunun yerine, Clever bu token'ın dolaşımına ve arz ve talep koşullarına inanmasına izin verecektir.

Özellikler

Clever, tüm katılımcıların katılımlarına göre ödül almasını sağlayacaktır. Clever, kullanıcı müdahalesi veya herhangi bir şey gerektirmeden her şeyin Zincir Üzerinde olmasını sağlayan otomatik bir ödeme sistemi tasarlar - her şey sistem tarafından otomatik olarak işlenecektir.

Her bir cüzdan, bileşik faizle iki haftada bir garantili olarak% 11'e kadar ödenecek, yani Clever, her bir token sahibinin katılımlarına göre paylarını alacağını garanti ettiği için, payınız için endişelenmenize gerek kalmayacak. Her yeni 14 günlük döngüde bile, sistem, CLVA'yı basacak ve yararlanıcılara sunacak ve bu da bireysel CLVA değerini ve CLVA piyasa kapitalizasyonunu artıracak merkezi olmayan bir dağıtım mekanizmasını tetikleyecek.

Clever, akıllı sözleşmenin kendisine kodlanmış otomatik bir döngü programı ile güvenli ve güvenli bir DeFi protokolü olduğunu garanti ettiğinden, kullanıcıların Clever'ın güvenliği ve şeffaflığı konusunda endişelenmesine gerek yoktur. Ve BlockHunters tarafından tamamen doğrulanmış ve denetlenmiştir, bu da Clever'in DeFi protokollerinin tamamen güvenli ve manipülasyonsuz olmasını sağlar.

Sonuç

Clever, bir yatırımcı olarak CLVA tokenleri satın almanıza ve sadece onları tutarak ödüller almanıza olanak tanıyan bir platformdur. Clever tarafından sunulan çözüm, token sahiplerinin sözleşmeler, kurallar, stake etme, kilitleme veya her neyse, token sahipleri olmadan yalnızca CLVA tokenleri tutarak önceden programlanmış bir rutin döngü programına çekici bir ilgi gösterebilecekleri oldukça benzersizdir. Mesele şu ki, yatırımcılar mümkün olduğu kadar çok token satın alabilir ve geleneksel bankalar tarafından sunulanlara kıyasla daha cazip faiz elde edebilir.

Bağlantı

WEB: https://clva.com/
TELEGRAM: https://t.me/cleverdefi
TWITTER: https://twitter.com/cleverdefi
FACEBOOK: https://www.facebook.com/cleverdefi

Hazırlayan: konkordatino
Ethereum: 0x7F617b1F7A64862086cE4dAadAcC9f693b7c1602
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar