Tron Ağında Kumar Bitfresh

 https://www.bitfresh.win/

Sizlerle her gün yeni gelişmeler üzerine yazmaya devam ediyorum yeni haberleri paylaşabilmek için tekrar huzurlarınızdayım, merhabalar teknoloji takipçisi okuyucularım. İnternetin icadından sonra hayatımız artık asla eskisi gibi olmayacak. İnternetin icadı devamında kendi para biriminin var olmasını da sağladı. Bitcoin'in doğuşu ve ardından gelen akıllı sözleşmeler fırtınası yeni teknolojilerin yaratılmasına öncülük etmeye devam ediyor. Yeni proje ve platformları hep birlikte gözden geçirmeye devam ediyoruz. Binlerce parlak fikir arasından en iyilerini seçmeye devam ediyoruz ve bunun için gerekli bilgi birikim bizde mevcut. Sizlere bu yazıda sunmayı düşündüğüm BITFRESH https://www.bitfresh.win/ TRON ağında bir kumar platformudur.

image.png

Çevrimiçi Kumar

Kumar insanlar tarafından uzun süredir yapılıyor ve hatta binlerce yıldır insan kültürünün bir parçası haline geldi. Geçmişte insanlar, en popülerleri kartlar, rulet vb. Olmak üzere çeşitli medyalarla kumar oynardı. Eskiden tüm kumar etkinlikleri çevrimdışı yapılırdı, ancak internetin ortaya çıkması ve gelişmesinden bu yana, çevrimiçi kumar insanlar arasında popüler hale geldi. dünya çapında. Şimdiye kadar, küresel çevrimiçi kumar pazar büyüklüğünün 2027 yılına kadar 127,3 milyar ABD dolarına ulaşması bekleniyor, bu da kumar endüstrisini çok potansiyel kılıyor.

Çevrimiçi kumar hakkında konuşurken, belki bu tek platformla ilgileneceksiniz. Kullanıcılara şeffaf ve adil bir hizmet sunan çevrimiçi bir kumar platformudur. Bu Bitfresh - herkesin kazandığı ilk topluluk odaklı iGaming platformu.

image.png

Çevrimdışı kumar oynamaya vakti olmayan bazı kişiler, çevrimiçi kumar oynamak için cihazlarını kullanabilirler. Şu anda, çevrimiçi kumar platformları, kullanıcıların özgürce oynayabilecekleri çeşitli oyunlar sunmaktadır. Bu platformların çoğu, çevrimdışı kumar platformlarından çok da farklı olmayan bir oyun deneyimi sunar.

Ancak sorun şu ki, bu çevrimiçi kumar platformlarının birçoğu şeffaf olmayan ve bazen oyunculara adil olmayan bir sisteme sahip oyunlar sunuyor. Pek çok insanın çevrimiçi kumar oynamaya hala isteksiz olmasının nedeni budur, şeffaf, dürüst ve adil olmayan bir oyun sistemi konusunda endişelenmektedirler.

image.png

Bitfresh Kumar Deneyimi

Bitfresh, oyun oynamayı blockchain teknolojisiyle birleştiren çevrimiçi bir kumar platformudur. Bu kombinasyonla Bitfresh şeffaf, güvenli, dürüst ve küresel kullanıcılar için adil olan bir oyun platformu haline geliyor. Böylece Bitfresh platformunda oyun oynarken güvenlik, şeffaflık ve adalet konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Şu anda Bitfresh, klasik zar, yazı tura atma, klasik slotlar, 3B slotlar ve çok daha fazlası gibi kolay bir arayüz üzerinden erişebileceğiniz çeşitli oyunlar sunmaktadır. Bitfresh'in TRON ekosistemi üzerinden yeni oyunlar geliştirip piyasaya sürmesi planlanıyor. TRON ekosisteminin geliştirme ve iGaming dağıtımları için çok uygun olduğu düşünülüyor, bu nedenle Bitfresh oyunun mimarisi olarak TRON'u seçti.

image.png

Neden Bitfresh ?

Bitfresh, küresel kullanıcılar için güvenli ve şeffaf bir blockchain tabanlı oyun platformu sunar. Oyuncular, klasik zar, yazı tura atma, klasik slotlar, 3D slotlar ve çok daha fazlası gibi çeşitli oyunlara kolay ve güvenli bir şekilde erişebilirler. Ancak Bitfresh özelliği sadece bu değil, Bitfresh tarafından sağlanan başka özellikler de var, özellikler şunlardır;

Şeffaflık: Bitfresh, şeffaf ve kullanıcılar tarafından güvenilebilen bir oyun platformu oluşturmak için blockchain teknolojisini kullanır.
Adillik: Dürüst bir oyun ekosistemi oluşturmak için Bitfresh, RNG sertifikalı oyun sağlayıcıları ve oyunlar için kanıtlanabilir adil teknoloji kullanır.
Topluluk Odaklı: Bitfresh'te topluluk, geri bildirim veya öneriler göndererek Bitfresh geliştirmeye katılmaya katılabilir.
Yenilikçi Oyun Mekaniği: Bitfresh yenilikçi bir oyun mekanizması uygular ve sektörde oldukça yenidir. Bu mekanizma ile Bitfresh, kullanıcı katılımını ve kullanıcı tutma oranını artırabilir.
Stake Etme: Oyuncular, karlarını en üst düzeye çıkarmak için tokenlerini yatırabilirler.
Temettü: Oyuncular ve paydaşlar, Bitfresh temettü sistemi aracılığıyla temettü alabilirler.

image.png

Bitfresh Token ve Önemi

BFT, BitFresh tarafından başlatılan ve 1.000.000.000 jeton tedarik eden bir jetondur. TRON tabanlı bir belirteçtir ve bir ödeme işlevi görür ve kullanıcılar bunu stake etme ve oyun para birimi için kullanabilir. BFT belirtecinin ayrıntıları aşağıdadır;

Token Adı: BitFresh Token
Token Sembolü: BFT
Toplam Arz: 1,000,000,000
Token Tipi: TRC-20 TRON Tabanlı Token
Token Tipi: 18 TRON Tabanlı Token

image.png

Özet

Uzmanlar, çevrimiçi kumar endüstrisinin gelecekte, özellikle de blockchain tabanlı kumar platformunda hızla büyüyeceğini tahmin ediyor, Wink, BlueBet ve Dice2Win gibi çeşitli platformların her biri 4 milyon ABD Dolarından fazla haftalık işlem hacmi kaydetti. Ve bu sektörden büyük karlar elde ettiler.

Bitfresh, şeffaf ve adil bir çevrimiçi kumar platformu sağlayarak sektöre katılacak. Bitfresh'te herkes kazanır, çünkü Bitfresh, kullanıcıların platformun gelişimine katkıda bulunmasına olanak tanıyan topluluk odaklı bir çevrimiçi kumar platformudur. Hisse, temettü, madencilik, ödüller ve yönlendirmeler gibi özellikler sağlayarak karlarını maksimize etmelerine olanak tanır. Küresel kullanıcılara güvenilmez ve manipülasyon içermeyen bir oyun deneyimi sağlayacak olan merkezi olmayan bir çevrimiçi kumar platformudur.

Bağlantı

Website: https://www.bitfresh.win/
Ann Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5302447
Telegram: https://t.me/bitfresh
Facebook: https://www.facebook.com/bitfresh.win/
Twitter: https://twitter.com/BitFreshWIN
Instagram: https://www.instagram.com/bitfreshwin/
Discord: https://discord.gg/a8ShwSe7ns

Hazırlayan: konkordatino
TJo43RSwDCo2T89MEHzRhJkd5WLXZydyn8
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2698751

Yorumlar

Popüler Yayınlar